Tuulilasi

Volvo ohjaa uusien autojen kaupan nettiin – "jotka haluavat omistaa ensimmäisenä maailman parhaan SUV-mallin, täytyy toimia nopeasti"

2

Volvo julkaisee rajoitetun erän First Edition -versioita täysin uudesta Volvo XC90 -mallista.
Kuvat Volvo

1 927 yksilöidysti numeroitua autoa juhlistavat Volvon perustamisvuotta, ja erikoismallin voi tilata Volvon verkkosivujen kautta.

Verkkokauppa aukeaa vastaanottamaan tilauksia 3. päivä syyskuuta kello 17.00 Suomen aikaa.

"Niiden, jotka haluavat omistaa ensimmäisenä maailman parhaan SUV-mallin, täytyy toimia nopeasti. Täysin uutta XC90:tä kohtaan osoitettu valtava kiinnostus viittaa siihen, että First Edition autot myydään nopeasti loppuun", kertoo Volvon markkinointi, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Alain Visser tiedotteessa.

Vain verkossa myytävät First Edition -autot ovat yksi esimerkki Volvon uudesta lähestymistavasta markkinointitoimintoihin ja henkilökohtaiseen palveluun.

"Luomme verkkoekosysteemin, joka yksinkertaistaa Volvon ostamista ja omistamista. Pidämme uuden XC90:n lanseerausta täydellisenä alustana uuden loistavan kansainvälisen asiakaskokemuksen esittelylle", Alain Visser sanoo.

Täysin varusteltu

First Edition autot, joilla on numeroidut kynnyslistat ja erityistunnus takaluukussa, saavat voimansa tehokkaasta bensiini tai dieselmoottorista Volvon uudesta nelisylinterisestä Drive-E-tuoteperheestä.

T6 All Wheel Drive -turboversion teho on 320 hevosvoimaa ja suurin vääntö 400 Nm. D5-kaksoisturbodieselin vastaavat lukemat ovat 225 hevosvoimaa ja 470 Nm. Moottorien parina toimii 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Suomeen myyntiin tuleva First Edition-versio on D5-kaksoisturbodiesel.

Elektronisesti ohjatussa ilmajousituksessa on viisi toimintatilaa, joista yhdessä kuljettaja voi vapaasti räätälöidä asetuksia omien toiveidensa mukaisesti.

Musta ulkoasu ja ruskeat nahkaistuimet

Onyx Black ulkoasu ja 8-puolaiset 21 tuuman Inscription-vanteet täydentävät sisätiloja, joissa on ruskeat nappanahkaistuimet, Charcoal -nahkakojetaulu ja Linear Walnut -koristukset.

Sähkötoimisissa etuistuimissa on tuuletustoiminto. Toisen rivin reunapaikoilla on lämmitys, ja kaksi kolmannen rivin istuinta on sähkötoimisia.

Lue lisää:

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 27.8.2014