Tuulilasi

Volvo esittelee uuden palvelun – opastaa läpi onnettomuustilanteista

Volvo esittelee uuden palvelun – opastaa läpi onnettomuustilanteista
Volvo julkaisi juuri uuden mobiilipalvelun, joka on suunniteltu opastamaan, miten toimia auto-onnettomuuden jälkeen. Tämä yksinkertainen teknologia voi osoittautua hyödylliseksi sen jälkeen, kun olet joutunut pienehköön kolariin toisen kulkuneuvon kanssa.

Palvelua kutsutaan Auto-onnettomuusneuvojaksi (Car Accident Advisor). Vahvistettuasi Volvon asiakaspalveluun, että et ole vahingoittunut, etkä pelastustoimien tarpeessa, saat tekstiviestin puhelimeesi, joka yhdistää sinut tähän palveluun. Kunhan sinulla on internet-yhteys, applikaatio ohjaa sinut läpi kaikista tarpeellisista toimenpiteistä jouduttuasi onnettomuuteen.

Volvo kertoo applikaation kehottavan ajajaa ottamaan kuvia sekä kirjoittamaan faktoja tapahtuneesta. Applikaatio kysyy, onko muita kulkuneuvoja ollut osallisena onnettomuudessa, määrittelee tarkan sijaintisi sekä antaa sinun merkitä, mitkä osat autostasi ovat vaurioituneet. Näiden "paperitöiden" jälkeen, Volvo ohjaa sinut lähettämään tiedot tarkasti järjestellyn raportin muodossa vakuutuksenantajallesi. Tämä mahdollistaa sen, että vakuutuskorvausvaatimus otetaan käsittelyyn saman tien, toivottavasti nopeuttaen koko prosessia.

Viimeinen Volvon tarjoama ohjattu toimenpide on korjaamon/huoltoaseman etsintä. Sovellus listaa sinulle sopivia Volvon merkkihuoltoja ja jopa pystyy järjestämään hinauksen näihin, joten korjaukset on mahdollista saada nopeasti alkuun.

Hyödyt applikaatiosta jollekin tilanteeseen valmistautumattomalle ovat ilmiselvät, mutta tämä voi olla myös hyödyksi kokeneille ajajille, sillä onnettomuus voi saada kenet tahansa pois tolaltaan. Volvo sanoo applikaation toimivan kaikille vuosimallia 2015 tai sitä uudemmille Volvoille. Jos omistat tätä vanhemman Volvon, voit aktivoida palvelun manuaalisesti puhelinsoitolla Volvon asiakaspalveluun. Palvelu on ilmainen käyttötavasta riippumatta.

Julkaistu: 16.5.2019
Kommentoi »