Tuulilasi

Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä jo yli kolmannes

Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä jo yli kolmannes
Volkswagen oli Suomessa täyssähköautojen ylivoimainen markkinajohtaja marraskuussa 34,8 % markkinaosuudella. Marraskuussa Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä oli siis jo yli kolmannes koko markkinasta.
Julkaistu: 1.12.2020

Lokakuun täyssähköautomarkkinan ykkönen Volkswagen jatkoi vahvaa suoritustaan myös marraskuussa. Volkswagenin täyssähköautojen markkinaosuus oli lokakuussa 26,2 % ja marraskuussa nousua oli lähes 10 %-yksikköä. Kaikkiaan Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin marraskuussa 93 kappaletta, ja mallikohtaisten rekisteröintien kärjessä olivat uusi ID.3 ja e-up!. Yhteensä marraskuussa rekisteröitiin 267 täyssähköautoa. Tammi-marraskuussa Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 756 kappaletta, mikä vastaa 23,7 % markkinaosuutta.

"Vuosi 2020 on Volkswagenin uuden sähköisen aikakauden alku, myös Suomessa. Tänä vuonna täyssähköisen mallistomme laajentuminen on alkanut toden teolla ja suomalaiset ovat ottaneet uudet mallit ilolla vastaan. Kokonaisuudessaan meillä on Suomen olosuhteisiin mainiosti sopivan laajan malliston ja verkostomme hyvän työn vuoksi erinomaisen hyvä asema markkinoilla", kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Mikko Mykrä.

Kommentoi »