Tuulilasi

Volkswagen vahvisti – kahdeksannen sukupolven Golf tulee 2019Volkswagen vahvisti – kahdeksannen sukupolven Golf tulee 2019

Volkswagen on vahvistanut, että se alkaa rakentaa kahdeksannen sukupolven Golfia. Ensimmäisten autojen pitäisi rullata ulos Wolfsburgin tehtaan linjastolta kesäkuun lopussa 2019.
Kuvat All Over Press

Esituotantoversio tultaneen siis esittelemään joko jo lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä tai viimeistään maaliskuussa 2019 Geneven autonäyttelyssä.

”75 viikon kuluttua tästä päivästä kompaktien autojen segmentin bestseller VW Golf saa uuden kahdeksannen sukupolven versionsa. Silloin se on tarkoitus tulla ulos Wolfsburgin tehtaaltamme, joka on Euroopan suurin autotehdas”, VW tiedotti.

Uudesta Golfista ei tiedetä oikeastaan vielä mitään, mutta arvelemme siihen tulevan hiukan nykyistä pidemmän akselivälin, myös painoa yritetään pudottaa. Selvää on se, että uutta teknologiaa autoon tulee. On huhuttu myös semiautonomisista ominaisuuksista, mikä antaisi tässä segmentissä Golfille edun kilpailijoihinsa Ford Focukseen, Renault Meganeen, Peugeot 308:aan ja Opel/Vauxhall Astraan nähden.

Julkaistu: 23.1.2018