Tuulilasi

Volkswagen esittelee uuden Touaregin


Volkswagen aloittaa uuden autoiluvuoden Touaregin maailmanensi-illalla. Tämä Volkswagenin lippulaiva on seuraava askel merkin suurimmassa uudistuskampanjassa.
Kuvat Volkswagen

Uusi Touareg osoittaa merkin voiman ilmeikkäällä muotoilulla, innovatiivisella teknologiallaan ja dynaamisilla ajo-ominaisuuksillaan. Touaregin maailmanensi-iltaa vietetään Kiinassa, maailma nopeimmin kasvavalla SUV-markkinalla ja merkin suurimmalla yksittäisellä markkinalla.

Auton muotoilu on syntynyt päämuotoilija Klaus Bischoffin ja hänen tiiminsä yhteistyön tuloksena.

Kattava valikoima kuljettajaa avustavia järjestelmiä tekee autosta turvallisen ja mukavan. Yksi luokkansa suurimmista digitaalisista mittaristoista – Innovision Cockpit – tekee ensiesiintymisen ja tarjoaa aivan uudenlaisen infotainment-kokemuksen. Liitettävyyspalvelut on myös täysin uudistettu. Voimalinja, ilmajousitus, takapyöräohjaus ja kallistuksenvaimennus takaavat yhdessä turvallisen ja dynaamisen ajokokemuksen.

Volkswagen jatkaa Touaregin menestystarinaa tällä kolmannen sukupolven mallilla. Kuten edeltäjänsäkin, se täyttää premium-luokan tiukat standardit ja asiakkaiden vaatimukset. SUV C-segmentti on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista segmenteistä globaaleilla automarkkinoilla ja esimerkiksi Kiinassa volyymin arvioidaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2023 mennessä.

Vuodesta 2002 tähän päivään on myyty lähes miljoona Touaregia. Touareg on valloittanut niin maantiellä, maastossa kuin rallipoluilla ympäri maailman. Rallien kohokohtina ovat arvostetun Dakar-rallin voitot vuosina 2009–2011.

Volkswagen esittelee uuden Touaregin ja sen tekniset uutuudet sekä kattavat ominaisuudet maailmanensi-illassa Pekingissä 23.3.2018.

Julkaistu: 23.2.2018