Viisi syytä matkustaa Miamiin
Matkailu
Viisi syytä matkustaa Miamiin
Miami kiinnostaa yhä useampaa suomalaista reissaajaa. Poimimme viisi hyvää syytä lähteä reissuun juuri nyt.
1Kommenttia
Julkaistu 1.12.2015
Mondo

Kreolikeittiö

Paikallinen keittiö on sekoitus amerikkalaista, karibialaista ja latinoruokakulttuuria.Kannattaa maistaa Latinalaisen Amerikan katuruokaklassikkoja, kuten empanadoja. Myös kreolikeittiö, joka yhdistelee karibialaisia, eurooppalaisia ja afrikkalaisia makuja, on erinomaista.

Hienot rannat

Miami on niitä harvoja suurkaupunkeja, joissa voi helposti viettää myös rantaloman. Kuuluisin ranta on South Beach, jolta voi bongata treenattuja auringonpalvojia ja tv:stä ja elokuvista tuttuja hengenpelastajien vahtikoppeja.

Pikku Havanna

Yli 60 prosenttia miamilaisista puhuu äidinkielenään espanjaa. Kaupunkiin on virrannut vuosien saatossa siirtolaisia erityisesti Kuubasta. Hyvä paikka sukeltaa latinokulttuuriin on Little Havannan kaupunginosa ja sen tunnetuin katu Calle Ocho (SW 8th Street).

Art deco -talot

1920-luvulla Miamissa elettiin rakennusbuumia, ja sen ansiosta Miami Beachin kaupunginosasta löytyy maailman suurin art deco -rakennusten keskittymä. Värikkäitä geometrisia taloja voi ihailla Ocean Drivella.

Suorat lennot

Finnair aloitti suorat lennot Miamiin pari vuotta sitten. Lentoaika on noin 10 tuntia. Perille pääsee myös muilla lentoyhtiöillä esimerkiksi Lontoon tai New Yorkin kautta. 

1 kommentti