VIIKON TÄHTI Teemu Selänne poikansa lähdöstä: "Kova pala koko perheelle!"
Puheenaiheet
VIIKON TÄHTI Teemu Selänne poikansa lähdöstä: "Kova pala koko perheelle!"
Teemu Selänne viettää nykyään entistä enemmän aikaa vaimonsa Sirpan kanssa.
Julkaistu 18.11.2015
Apu

Sinut nähdään keväällä alkavassa Supertähdet -ohjelmassa, jota on jo kutsuttu urheilun Vain elämää -sarjaksi. Mitä odotat ohjelmalta?

– Minua kiinnostaa tosi paljon se, mitä muut urheilijat ajattelevat urheilu-uristaan ja kaikesta kokemastaan. Kutsunkin viisi supertähteä kotiini Kaliforniaan, jossa muistelemme yhdessä kaikkea matkan varrelle sattunutta ja pidämme hauskaa. Uskon, että ohjelmassa päästään urheilijoiden ihon alle, ja luvassa on todella huikeita tarinoita. Siksi olenkin todella innoissani!

Mistä päiväsi koostuvat nykyään?

– Viemme joka aamu Sirpan kanssa nuorimmaiseni Veeran kouluun. Sen jälkeen, kello 9-15 välillä teemme jotain joko yhdessä tai erikseen. Usein pelaan golfia tai tennistä. Mutta nautin niistäkin päivistä, kun emme ole suunnitellet mitään, vaan teemme asioita hetken mielijohteesta. Olen aina onnellisimmillani, kun saan puuhailla kaikennäköistä. En ole luonteeltani sellainen, että jäisin vain sohvalle makoilemaan.

Mitä olet voinut tehdä nyt, mistä olet ennen vain haaveillut?

– Olen ruvennut viime aikoina kokkailemaan, ja teemme myös usein yhdessä ruokaa. Pidän siitä, että saan viettää nykyään enemmän aikaa Sipen kanssa. Meillä on paljon yhteisiä harrastuksia ja viihdymme hyvin yhdessä. On myös hienoa, että ehdin matkustella nykyään enemmän. Teemme golfreissuja ja laskettelureissuja joko kavereiden tai perheen kanssa.

Toiseksi vanhin poikasi Eetu muutti syksyllä omilleen. Oliko isukki haikeana?

– Se oli kieltämättä kova pala koko perheelle. Olen niin tottunut siihen, että kaikki ovat kotona. Tuntui, kuin palanen itsestäänkin olisi lähtenyt hänen mukanaan pois. Olemme käyneet kerran kuukaudessa moikkaamassa häntä Madisonissa, mutta onhan välimatka sinne hemmetin pitkä. Lento kestää yli neljä tuntia, eli se on vähän kuin lentäisi Helsingistä Barcelonaan.

Poikasi pelaavat myös jääkiekkoa. Tuleeko heistä myös lajin supertähtiä?

– En usko, että heistä ihan Teemu kakkosia tulee, mutta ovathan he innoissaan jääkiekosta. Toivon vain, että he löytäisivät omat juttunsa, ja saisivat tehdä jotain, mistä tykkäävät. Uskoin, että se on isoin avain onneen.

Kommentoi »