Apu

VIIKON TÄHTI Tarja Turunen: "Minussa on enemmän latinoa kuin argentiinalaisessa miehessäni"

VIIKON TÄHTI Tarja Turunen: "Minussa on enemmän latinoa kuin argentiinalaisessa miehessäni"
Räjähteleväksi taiteilijasieluksi tunnustautuva laulaja ottaa perheensä jokaiselle reissulleen mukaan.

Tarja Turunen, toimit toistamiseen The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Oliko ohjelmaan osallistuminen helppo päätös?

– Oli todellakin! Vuodatin onnen kyyneleet, kun minua kysyttiin mukaan. Toinen kausi on ollut yhtä upea kuin ensimmäinenkin. Olen myös onnellinen siitä, että saan viettää enemmän aikaa Suomessa, sillä ikävöin kovasti ystäviäni ja perhettäni. Argentiinan-kotimmekin on hyvin suomalainen saunaa ja sisustusta myöten.

Tyttäresi on nyt 3,5–vuotias. Miten onnistut yhdistämään artistin työn ja perheesi?

– Perheeni on kulkenut mukanani joka ikisellä reissulla siitä lähtien, kun Naomi oli neljä kuukautta vanha. Se onkin ollut perheemme voimavara tähän asti. Luojan kiitos tyttäreni on terve ja onnellinen, sillä eihän tällainen elämäntapa olisi muuten mahdollista. On myös ihanaa, että aviomieheni Marcello on täysillä tukenani. Rankka muutos on luvassa, kun Naomi menee kouluun. Silloin Marcello jää hänen kanssaan kotiin.

Aiotteko asua Argentiinassa vastaisuudessakin?

– Viihdyn todella hyvin Buenos Airesissa, mutta ajatuksenamme on muuttaa jossain vaiheessa Eurooppaan. Espanja olisi ehkä varteenotettavin vaihtoehto maan kielen ja kulttuurin vuoksi. Suomeen tuskin päädymme – ainakaan jos se on minusta kiinni. Marcello rakastaa Suomea ja iloitsee, kun lämpötila painuu pakkasen puolelle. Itse voin kuitenkin paremmin, kun elämässäni on valoa ja lämpöä.

Miehesi on kotoisin Argentiinasta. Miten kulttuurierot näkyvät suhteessanne?

– Olemme Marcellon kanssa hyvin erilaisia ihmisiä, mutta vahvuutemme piilee siinä, että olemme molemmat matkustelleet ja nähneet paljon jo ennen kuin tapasimme toisemme. Arjen ongelmat ja muutokset enää hevillä hetkauta meitä. Jos panikoisimme ja stressaisimme asioista, jatkuvassa muutoksessa eläminen olisi varmasti tosi rankkaa. Toisaalta olen myös helposti räjähtelevät taiteilijasielu, ja minussa on varmasti enemmän latinoa kuin miehessäni. Marcello on sellainen rauhan tyyssija, joka toppuuttelee minua tarpeen tullen.

Julkaistu: 24.1.2016
Kommentoi »