VIIKON TÄHTI! Suosikkinäyttelijä Josephine Bornebusch: "Haluan olla poikani kanssa"
Puheenaiheet
VIIKON TÄHTI! Suosikkinäyttelijä Josephine Bornebusch: "Haluan olla poikani kanssa"
Elokuussa esikoisensa saanut ruotsalainen näyttelijä Josephine Bornebusch, 33, on yksi Vadelmavenepakolainen-elokuvan tähdistä. Hänet tiedetään myös Solsidan-sarjan Mickanina.
3.10.2014
 |
Apu

Miksi halusit tehdä Vadelmavenepakolainen-elokuvan?

Koska käsikirjoitus oli niin hyvä, huvittava ja tarina kuulosti viihdyttävältä. Lisäksi pidin ohjaajasta ja muista näyttelijöistä. Kaikki palaset loksahtivat paikalleen, enkä voinut kieltäytyä.

Miltä sinusta ruotsalaisena kuulostaa juoni suomalaisesta miehestä, joka haluaa olla ruotsalainen?

On aika vaikeaa ymmärtää, miksi joku haluaa olla ruotsalainen, kun itse on ruotsalainen. Sitä haluaa kai aina olla joku muu, jossain muualla kuin itse on? Se klassinen "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella" -ajatus.

Oletko itse ikinä halunnut olla kukaan muu kuin olet?

Kun alkaa tulla pimeää, kylmä ja ruotsalaiset lukittautuvat sisälle, toivoisin, että olisin syntynyt jonnekin lämpimään maahan.

Olet suosittu näyttelijjä ja kirjoittaja. Mitä muuta osaat tehdä todella hyvin?

En mitään. Ehkä juuri siksi olen keskittynyt niin paljon siihen mitä osaan. Mitä enemmän aikaa johonkin käyttää sen itsevarmemmaksi tulee.

Sinut tiedetään parhaiteen Mickan Schillerin roolista Solsidan -sarjassa. Sait juuri ensimmäisen lapsesi. Oletko löytänyt jo sisäisen Mickanisi?

Tapaan sanoa, että ainoa mitä meillä on Mickanin kanssa yhteistä on se, että olemme molemmat naimisissa ja näytämme samalta. Nyt meillä on yhteistä myös äitirooli, mutta luulen (ja toivon), että lapseni saavat erilaisen lapsuuden.

Mikä on sinulle tärkeintä juuri nyt?

Olla poikani kanssa.

Miten olet muuttunut viimeisen kymmenen vuoden aikana?

Tunnen itseni varmemmaksi ja luotan vaistoihini  näyttelijänä. Nuorempana otin työnteon verisen vakavasti. Nyt se on sitä mitä se on: työtä. Siellä ollaan ajallaan, osataan vuorosanat ja näytellään niin todentuntuisesti kuin mahdollista. Mutta illalla voin mennä kotiin perheen luo ja sulkea työn ulkopuolelle. Ennen se oli minulle vaikeaa.

Mitkä kolme asiaa haluat vielä tehdä elämässäsi?

Haluaisin ohjata, filmatisoida kirjojani ja lähteä pitkälle talvilomalle

Vadelmavenepakolaisen ensi-ilta 3.10.

Kommentoi »