Viidakon tähtösille ehdotettu pimeän työn tekemistä
Puheenaiheet
Viidakon tähtösille ehdotettu pimeän työn tekemistä
Mitä mieltä olette Heidi Hautalan mahdollisesta pimeän työn teettämisestä?
Julkaistu 20.3.2013
Apu

- No eihän harmaa talous ole koskaan hyvä juttu. Minulle on ehdotettu promo-töiden tekemistä ilman verokorttia, mutta yleensä kannatan verokortilla toimimista , Vuoden 2012 Miss Suomen perintoprinseessa Niina Lavonen sanoi.

- Jos kovaan ääneen huutelee, että pimeää työtä ei saa teettää, niin miksi sitten itse toimitaan niin. Eikö se mene niin, että kaikilla pitäisi olla samat pelisäännöt? Olen itse perustamassa uuden mieheni kanssa yritystä, ja paperisota on melkoista. Verot pitää laskea tarkkaan ennalta, ja tehdä kovasti töitä, että jää itselle jotakin käteen, BB-ohjelmasta tuttu Minna Sara arveli.

- Olen kirjoittanut blogissanikin, että kansanedustajat ovat sekopäisempää sakkia kuin BB-talon asukkaat. Mielestäni koko hallitus joutaisi vaihtoon, kun koko ajan sieltä tulee vain negatiivisia uutisia, BB:stä tuttu chat-juontaja Niko Nousiainen totesi.

- Minulle on ehdotettu ilman verokorttia työskentelemistä joskus baari-alalla. En millään tavalla kannata sellaista toimintaa. En omalla, enkä muiden kohdalla, BB:stä tuttu Leina Ogihara painotti.

Tässä sarjassa kysymme ajankohtaisilta ihmisiltä ajankohtaisista asioista. Viidakon tähtösten toinen tuotantokausi alkaa Sub-kanavalla 11.4. Mukana on kymmenen julkkis-kilpailijaa.

Kommentoi »