Vicky Rosti Vain elämää -ohjelmasta: "Olisin mielelläni mukana"
Puheenaiheet
Vicky Rosti Vain elämää -ohjelmasta: "Olisin mielelläni mukana"
Vicky Rostin huhutaan olevan yksi neljännen kauden Vain elämää -artisteista.
Julkaistu 4.2.2015
Apu

Vicky Rostia, 55, pyydettiin mukaan ohjelman toiselle tuotantokaudelle, mutta hän oli kuvausten aikaan kiinni teatteriprojektissa. Onko nainen mukana Vain elämää -sarjan neljännellä kaudella?

- Se on kiva ohjelma ja olisin mielelläni mukana, Rosti muotoilee.

Seiska uutisoi, että neljännellä kaudella olisi Rostin lisäksi mukana Antti Tuisku, Anssi Kela, JVG:n Jare tai VilleGalle, Maija Vilkkumaa ja Hector. Seitsemänneksi artistiksi on mietitty Janna Hurmerintaa tai Sannia.

Vicky vieraili eilen Välipalat-kirjan julkaisutilaisuudessa. Kirjassa on terveellisiä, superfoodeista tehtyjä välipalareseptejä. Rosti pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista, vaikka hän ei superfoodeja harrastakaan.

- Suomalaiset marjat ovat olleet minulle superfoodeja. Nyt olin tammikuun tipattomalla, joka jatkuu yhä. Käyn myös salilla ja joka viikko kaksi kertaa fustrassa. 

- Tässä iässä aineenvaihdunta hidastuu ja lisäkiloista on vaikeampi päästä eroon. Siksi pyrin pitämään itseni koko ajan kunnossa.

Laulaja on asunut kitaristi Ari Kaasalaisen, 39, kanssa avoliitossa puolitoista vuotta. Pari harrastaa yhteisiä kävelylenkkejä.

- Salilla Ari ei tykkää käydä. Hän menee aina uimaan sillä aikaa, kun minä menen salille.

Kommentoi »