Tuulilasi

Vehon toimitusjohtaja vaihtuiVehon toimitusjohtaja vaihtui

Veho Oy Ab:n toimitusjohtajaksi on 1.9.2018 alkaen nimitetty MBA Juha Ruotsalainen. Ruotsalainen on ollut Vehon palveluksessa vuodesta 1989 lähtien.
Teksti Veho
Kuvat Veho

Ruotsalaisen edeltäjä Kenneth Strömsholm toimi pestissään kuusi vuotta, hänen toimitusjohtajakautensa oli sovittu päättyväksi elokuuhun.

Juha Ruotsalainen on toiminut Vehossa vuodesta 1989, jolloin hän aloitti Hämeenlinnan liikkeessä kuorma-automyyjänä. Ura jatkui kuorma-autojen myyntipäälliköksi Tampereella ja sieltä Espooseen ensin Mercedes-Benz kuorma-autojen maahantuontiin ja edelleen Veho Hyötyajoneuvojen verkostosta vastaavaksi johtajaksi. Vuoden 2010 alusta Ruotsalainen on vastannut Veho Hyötyajoneuvojen liiketoiminnasta.

”On innostavaa ottaa vastaan jälleen uusi haaste tutussa talossa. Yhtiön tulevaisuus näyttää valoisalta ja jatkamme strategiamme toteuttamista. Päivittäisen työmme johtoajatuksena on Liikuttaa kestävästi, jonka keskiössä on alan paras asiakaskokemus. Vehon ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö tekee tämän todeksi arjessa joka päivä”, Juha Ruotsalainen toteaa.

Julkaistu: 3.9.2018