Mondo

Vastaa kyselyyn: Mikä matkakohde Suomessa kiinnostaa sinua?

Vastaa kyselyyn: Mikä matkakohde Suomessa kiinnostaa sinua?
Mitkä matkailukohteet Suomessa houkuttelevat sinua? Mitä hotellia suosittelisit muillekin reissaajille? Kerro matkailukokemuksistasi kyselyssämme. PÄIVITYS: Kysely on päättynyt! Vastauksia tuli yli 400, kiitämme kaikkia vastanneita! Mondon irtonumeron voittajat on arvottu, heille on laitettu palkinnosta viesti ja lehti on postitettu voittajille.
Julkaistu: 28.5.2020

PÄIVITYS: Kysely on päättynyt! Vastauksia tuli yli 400, kiitämme kaikkia vastanneita! Mondon irtonumeron voittajat on arvottu, heille on laitettu palkinnosta viesti ja lehti on postitettu voittajille.

Kotimaanmatkailu kiinnostaa nyt suomalaisia uudella tavalla, ja Suomessa riittääkin hienoja kaupunkeja, mahtavia nähtävyyksiä sekä luontokohteita. Matkailulehti Mondo ja Apu-lehti selvittävät kyselyssä suomalaisten kotimaanmatkailua. Vastauksia saatetaan käyttää osana lehtijuttuja.

Osallistu kyselyyn alla olevalla lomakkeella. Kun jätät yhteystietosi, osallistut samalla arvontaan, jossa kymmenen vastaajaa voittaa matkailulehti Mondon irtonumeron. Vastausaikaa on 8. kesäkuuta asti.

Huom! Kirjoitathan puhelinnumerosi yhtenä numerosarjana ilman välilyöntejä.

Matkaillaan Suomessa – kerro haaveesi ja parhaat kokemuksesi matkoista kotimaassa

1 kommentti