Vappu Pimiän rankka vuosi: "Unettomuus teki arjesta selviytymistä"
Puheenaiheet
Vappu Pimiän rankka vuosi: "Unettomuus teki arjesta selviytymistä"
Vappu Pimiä kieltäytyi hetkeksi töistä, katosi ruudusta ja vetäytyi pohtimaan tulevaisuutta kesäksi mökille.
Julkaistu 1.9.2016
Apu

Vappu Pimiälle, 38, mökki on latautumispaikka, jossa hän viettää miehensä Teemun ja parin tytärten Violan, 4, ja Selman, 1, lähes kaiken liikenevän vapaa-ajan.

Pimiälle myös tasapainoilu töiden ja lasten kanssa on tuttua, sillä molemmat tytöt ovat kulkeneet yrittäjä-äidin palavereissa ja välillä keikoillakin mukana pienestä asti. Suunnitelma toimi hyvin siihen saakka, kunnes Selma päätti kahden kuukauden ikäisenä lopettaa nukkumisen. Samaan aikaan Vappu kuvasi muun muassa Kädettömät kokit -ohjelmaa ja valmisteli toista ruokakirjaansa.

Viime vuoden lopussa takki oli aika tyhjä.

- Olimme tammikuussa perheen kanssa kaksi viikkoa lomalla Thaimaassa, ja silloin tuli sellainen fiilis, että haluan jossain vaiheessa pienen tauon kaikesta. Tuntuu, että tämä pienin kasvaa niin nopeasti ja että tulen ikävöimään tätä aikaa parin vuoden kuluttua todella paljon.

Päätös tauosta tarkoitti kieltäytymistä useammista tv-ohjelmista, radiotyöstä sekä kirjoitusprojekteista ruuan parissa. Näiden sijaan Vappu sai kahdeksan viikon kesäloman perheen kanssa, joista seitsemän perhe vietti mökillä Salossa.

Millaisia ajatuksia Vapulla kesän aikana heräsi? Miksi mökki on suosikkijuontajalle niin tärkeä paikka? Miten parisuhde on kestänyt vaativat ruuhkavuodet? Lue lisää tänään ilmestyneestä Avusta.

Kommentoi »