Eeva

Vappu Pimiä: "Välillämme on vahva rakkaus"

Vappu Pimiä: "Välillämme on vahva rakkaus"
Juontaja Vappu Pimiä valitsi voimavarakseen kiitollisuuden. Vankkumatonta tukea hän saa puolisoltaan Teemu Huuhtaselta. Vaikea ajanjakso osoitti, että avioliitto kestää tiukassakin paikassa.

Juontaja, yrittäjä Vappu Pimiä, 42, harjoittaa kiitollisuutta päivittäin. Se voi tapahtua sängyssä ennen nukahtamista, töissä tai metsälenkillä. Vapun seuraajat sosiaalisissa medioissa tietävät, että puiden halailu on hänelle mieluista energian tankkausta.

Yksi suurimmista kiitollisuuden aiheista on avioliitto Teemu Huuhtasen kanssa. Yrittäjäpuoliso on rakastettu, voimanlähde ja sparraaja.

”Teemu sanoo minulle suoraan, että tee näin tai älä tee noin. En aina tottele häntä, mutta arvostan hänen neuvojaan.”

Kannustaminen ja kuunteleminen toimivat molemmin päin. Myös Vappu kuuntelee Teemua ja yrittää valaa uskoa aviomieheensä tämän heikolla hetkellä. Vappu kertoo, että hänellä on ”hihhulipuolensa”, johon puoliso suhtautuu lempeän ymmärtäväisesti.

”Nykyisin myös Teemu halailee puita ja annan hänelle energiaa käsilläni. Uskon, että voin kosketuksen kautta välittää voimaa läheisilleni.”

Nyt pariskunta elää avio­liitossaan uutta kukoistuskautta. He selvisivät ilman kriisejä koronakevään etätyö­jaksosta, ja arki tuntuu onnelliselta.

Aina näin ei ole ollut. Pari vuotta sitten työelämästä tulleet paineet heijastuivat parisuhteeseen ja kiristivät kodin ilmapiiriä.

”Eroa emme ole koskaan vakavasti miettineet, mutta silloin keskustelimme yhdessä myös siitä, kannattaako meidän jatkaa yhdessä, jos tunnelma jatkuu tällaisena loputtomiin.”

Vappu ei ole kuitenkaan ihminen, joka luovuttaisi helpolla. Hän kuvailee itseään horoskooppimerkkinsä mukaisesti härkä­päiseksi.

”Olen uskollinen muuli. En luovuta helpolla, oli kyse sitten parisuhteesta, työ­suhteesta tai urheilusuorituksesta. Joskus luovuttaminen on suurinta vahvuutta, mutta minulle se on vaikeaa. Välillämme on vahva rakkaus. Se kantaa vaikeiden hetkien yli.”

Miten aviokriisi lopulta selätettiin? Lue koko haastattelu syyskuun Eevasta. Antoisia lukuhetkiä!

Julkaistu: 26.8.2020
Kommentoi »