Apu

Vappu Pimiä koronasta: "Meilläkin lensivät ensin koulukirjat, kynät ja kumit seinään, kun seitsemänvuotias kysyi kuka tämän tyhmän viruksen on tänne tuonut"

Vappu Pimiä koronasta: "Meilläkin lensivät ensin koulukirjat, kynät ja kumit seinään, kun seitsemänvuotias kysyi kuka tämän tyhmän viruksen on tänne tuonut"
Juontaja Vappu Pimiä on toistaiseksi ollut etätöissä perheensä kanssa mökillä. Nyt erikoistilanne on jo alkanut sujua, mutta ensin lensivät koulukirjat seinään.
Julkaistu: 30.3.2020

Juontaja Vappu Pimiä on ollut tähän asti koronaa asti karussa perheensä mökillä.

– Täällä on helppo olla lasten kanssa ja teemme töitä vuoroissa miehen kanssa. Töiden vähenemisestä en viitsi valittaa, mutta totta kai kaikki omatkin keikkani ovat kevään osalta peruuntuneet.

Jatkuva yhdessäolo ei ole toistaiseksi käynyt perheen hermoille.

– Totta kai meilläkin lensivät ensin koulukirjat, kynät ja kumit seinään, kun seitsemänvuotias kysyi kuka tämän tyhmän viruksen on tänne tuonut. Sittemmin tilanne on tasaantunut ja nyt mennään näin. Tietysti tämä on uutta meille kaikille, kun pitää vetää kotikoulua, aikuisten tehdä omia töitään ja ruokaakin keksiä. Päivät menevät hirveän nopeasti.

Tärkeintä silti on saada epidemia mahdollisimman nopeasti taitettua.

– Viruksen suhteen en halua vaipua hysteriaan tai antaa pelolle valtaa. Enemmän pelkään millaisia jälkitauteja tästä tulee, kun ihmiset menettävät työpaikkoja ja yrityksiä menee nurin. Se huolestuttaa todella paljon.

Vappu ja Marja Live -ohjelmaa joudutaan tekemään toistaiseksi ilman yleisöä.

– Onhan sitä kivempi kuvata yleisön kanssa, mutta hyvin olemme pärjänneet ilmankin.

Kommentoi »