Tuulilasi

Vanteistaan auto tunnetaan – ja myös kuljettaja


Suomen suurin vanteiden ja renkaiden nettikauppa Vannetukku.fi on aloittanut Keskin Tuning -vanteiden maahantuonnin.

Keskin Tuning

Saksalainen Keskin Tuning tunnetaan yli 90 maassa hienostuneista tuning-vanteistaan. Niiden avulla omistaja voi antaa autolleen haluamansa yksilöllisen hengen ja luonteen – karisman.

Vanteistaan auto tunnetaan

”Vanteistaan auto tunnetaan – ja niin myös kuljettaja", sanoo Vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen. Hänen mukaansa voima, eleganssi ja urheilullisuus ovat tärkeimmät Keskin Tuningin vanteiden ominaisuudet. Valmistaja haluaa tarjota tuotteillaan ainutlaatuisen designelämyksen.

Keskin Tuning on perustanut menestyksensä idearikkauteen, jatkuvaan kehitystyöhön ja haluun tehdä koko ajan parempia, näyttävämpiä ja laadultaan ensiluokkaisia, designtyylisiä vanteita. Ennakkoluuton asenne tulevaisuuteen on tunnusomaista Keskin Tuningin suunnittelulle. Eikä innovatiivisuus tunne rajoja. Ei ihme, että yrityksen käyttämä iskulause on: ”Live your style”. Se kertoo suunnan, joka ohjaa koko yrityksen toimintaa.

”Keskinin vanteet nostavat auton arvoa ihan kirjaimellisesti”, Jukka Hesianen Vannetukku.fi:stä. ”Keskin suunnittelee ja valmistaa vanteita todellisille individualisteille. Heille lifestyle ei ole onttoa puhetta,  vaan aitoa, elettyä elämää, saksalaista laatua ja ammattitaitoa.”

Keskin Tuning perustettiin vuonna 1996 Saksassa. ”Omaperäiset ja joskus jopa hullunleikkisät vanteet nousivat nopeasti tuning-harrastajien suosikeiksi ympäri maailmaa.  Tuotteet erottuvat muista huolellisen viimeistelyn ja ammattitaitoisen käsityönsä ansiosta. Vanteiden pienimmissäkin yksityiskohdissa näkyy yksilöllinen ja jäljittelemätön kädenjälki”.

Kaikki Keskin Tuningin tuotteet suunnitellaan Saksassa. Ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset myös turvallisuuden osalta. Niinpä vannemalliston monipuolisuus hakee vertaistaan. Uuden merkin myötä Vannetukku.fi pystyy yhä paremmin palvelemaan Suomen tuning-harrastajien tarpeita.

Vannetukku.fi

Vannetukku.fi on Suomen suurin vanteiden, renkaiden ja rengastarvikkeiden nettikauppa, jonka kautta myydään noin 80 000 vannetta ja rengasta vuodessa.  Yrityksen liikevaihto on kasvanut joka vuosi 50 prosenttia. Vannetukku.fi -verkkokaupan kävijämäärät ovat yli miljoona kolmesataatuhatta (1 300 000) kävijää vuodessa.

Vannetukku.fi maahantuo Barzetta, Keskin Tuning, Motec ja Tomason – vanteita, Goodride, Roadstone, Sunny, Nankang, Malatesta, Syron ja General- renkaita sekä SteyrTek rengastarvikkeita ja -koneita. Yritys edustaa myös lukuisia muita laatumerkkejä.

Vannetukku.fi myy tuotteensa sekä suoraan kuluttajille että jälleenmyyjien kautta. Noin 80 prosenttia Vannetukku.fi:n liikevaihdosta tulee Suomen yksinmyynnin edustuksista, loppuosa pääasiassa spottierien, kuten Nokian renkaiden Euroopan tuonnista.

Julkaistu: 15.8.2011