Tuulilasi

Vähäpäästöiset autot kiinnostavat yhä enemmän suomalaisia


Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux-ketju avaa Helsingin Konalan myymälään Kamux Green -shop-in-shopin, johon on koottu hybridi-, sähkö-, kaasu- ja etanoliautoja.
Kuvat Nissan

Kamux Green -konseptilla halutaan auttaa kuluttajaa tutustumaan helposti vaihtoehtoisilla voimanlähteillä toimiviin autoihin niin myymälässä kuin online-kanavissakin.

Kamux Green konsepti on Suomessa ainutlaatuinen, ja se heijastaa kuluttajien kasvavaa kiinnostusta vähäpäästöisiin autoihin. Vaihtoehtoisilla voimanlähteillä toimivat autot yleistyvät, sillä autovalmistajat panostavat näihin tulevaisuudessa, ja niitä on jatkossa saatavilla myös entistä enemmän käytettyinä. Myymälästä löytyy edelleen valikoimaa myös bensiini- ja dieselautoista kiinnostuneille, sillä Kamux haluaa palvella asiakkaitaan valikoimalla, josta löytyy auto kaikenlaisiin liikkumistarpeisiin.

“Kamux tarjoaa asiakkailleen valikoiman monia eri merkkisiä ja erilaisia ekologisia autoja. Tälläkin hetkellä valikoimassa on yli 100 vaihtoehtoa sähkö-, hybridi- ja kaasuautoja tarjolla”, Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

“Haluamme palvella kuluttajia entistä monipuolisemmin ja auttaa heitä löytämään heidän tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan auton yli 3 100 auton valikoimastamme. Kamux Green konsepti tuo sähkö, kaasu-, etanoli- ja hybridiautot keskitetysti auton ostoa harkitsevien ulottuville. Auto ostetaan kuitenkin aina tarpeeseen. Riippuu jokaisen henkilökohtaisista liikkumistarpeista, millainen auto parhaiten omaan käyttöön soveltuu”, muistuttaa Mäkinen. 

Jussi Mäkinen uskoo, että Kamux Greenin myötä esimerkiksi kynnys autoihin tutustumiseen ja auton koeajoon on matalampi, koska tämän kategorian autot on tuotu entistä houkuttelevammin esiin.

“Kamux Greenin myyjät tuntevat hyvin ekologisten autojen valikoiman ja pystyvät siten palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Myymälässä shop-in-shop on rajattu omaksi kokonaisuudekseen, jotta asiakkaiden on helppo löytää sähkö-, kaasu-, etanoli- tai hybridiauto.”

“Vaikka ensimmäinen Kamux Green sijaitsee pääkaupunkiseudulla, se palvelee asiakkaitamme ympäri Suomea. Kaikki valikoimamme autot ovat kaikkien auton ostoa suunnittelevien ulottuvilla ja ne toimitetaan kotiin haluttaessa. Odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat konseptin vastaan. Sen pohjalta teemme päätöksiä jatkosta”, Mäkinen valottaa.

(Lähde: Kamux)

Julkaistu: 1.11.2017