Uutta Avussa!
Puheenaiheet
Uutta Avussa!
Muokkasimme hieman lehden rakennetta ja skarppasimme ulkoasua.
8.3.2012
 |
Apu

Apu on lukijoiden rakastama klassikkolehti, elämän kuvaaja ja viihdyttävä lukemisto. Apu on koko Suomen viikkolehti, miehelle ja naiselle.

Avun vahva brändi on kestänyt aikaa pian 80 vuotta. Meillä on puoli miljoonaa tyytyväistä lukijaa. Lehdessä on paljon sellaista hyvää, mistä emme luovu. Syvälliset henkilöhaastattelut, näyttävät reportaasit ja tiukat asiajutut ovat Avun ydintä. Lehdellämme on myös alusta asti ollut vahva sosiaalinen omatunto.

Apu on monipuolinen hyötylehti. Joka numerossa on reseptejä, joilla kokkaaminen onnistuu varmasti. Terveydestä kirjoitamme asiantuntevasti ja luotettavasti. Matkailuvinkit ja kuluttajajutut hintavertailuineen kuuluvat Avun hyötyaineistoon.

Klassikonkin tulee uudistua. Muokkasimme hieman lehden rakennetta ja skarppasimme ulkoasua. Uusi tiedesivu kiehtoo ihmeillään. Kolumnistiemme joukkoon liittyy muutama uusi kirjoittaja, joista ensimmäisenä esittäytyy teräväkynäinen kirjailija Ulla-Maija Paavilainen.

Kätevillä tv-sivuillamme on entistä enemmän katseluvinkkejä ja elokuva-arvioita.

Avun lukijat rakastavat luontoa. Niinpä meillä on jatkossa kiehtova luontojuttu jokaisessa numerossa. Lehden päättää Mitä olen oppinut -juttusarja, jossa kiinnostavat henkilöt summaavat elämänsä opetuksia. Viihtykää kanssamme ja antakaa palautetta!

Kommentoi »