Tuulilasi

Uusissa salakuvissa Volkswagen T-CrossUusissa salakuvissa Volkswagen T-Cross

Volkswagen on lanseeraamassa Poloon perustuvan T-Cross-pikkukatumaasturin lokakuussa. Saimme autosta tuoreet salakuvat Saksasta.
Teksti Automedia
Kuvat Automedia

T-Crossiin on lainattu muotokieltä niin isommasta T-Roc SUV:sta kuin myös Polo hatchbackista. Sellainen on mm. keulan etusäleikkö, joka ulottuu reunasta reunaan.

Vuonna 2016 VW julkisti T-Cross Breeze -konseptiauton Geneven autonäyttelyssä, se antoi jo osviittaa siitä, millainen tuotantoautosta tulee. T-Cross on yksi peräti 19 SUV:sta, mitkä VW Group aikoo lanseerata vuoteen 2020 mennessä.

Autosta tulee samankokoinen kuin Golfista, mutta siihen tulee crossoverin tunnusmerkistöä. Moottorivaihtoehdosita ei ole vielä puhuttu, mutta oletamme, että ne voisivat olla samat kuin uudessa Polossa.

Kuten Hyundai Konassa, myös T-Crosiin tulee erilaisia mahdollisia väriyhdistelmiä sekä SUV:eille nyt niin trendikästä mielenkiintoista muotoilua.

”Tämä pikku-SUV näyttää hyvin sporttiselta. Moni voisi miettiä, onko tämä lainkaan Volkswagen, mutta kyllä sen tunnistaa esimerkiksi etusäleiköstä. Muuten se on hyvin mielenkiintoista muotoilua”, kertoo lähde VW:n sisäpiiristä.

Julkaistu: 2.8.2018