Tuulilasi

Uusia nokialaisia katumaastureiden alle


Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan, Nokian Renkaiden, tuotevalikoima kasvaa viidellä uudella katumaasturirenkaalla.
Kuvat Nokian Renkaat

Yhtiön SUV-tuotevalikoima hyödyntää lentokoneteollisuudesta ja sotilaskäytöstä tuttua aramid-kuitua. Vahva sivupintarakenne tuo kestävyyttä ja turvallisuutta vaativiin tieolosuhteisiin ja yllättäviin tilanteisiin.

Kovassa kasvussa olevaan SUV-käyttöön räätälöidyt erikoistuotteet suunnataan yhtiön päämarkkinoille Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle.

Maastureita ja paketiautoja

Pohjoismaissa ja Venäjällä lehtitestien kärkitiloja hallitsevan Nokian Hakka -kesärengasperheen uusimmat tulokkaat ovat Nokian Hakka Black SUV ja Nokian Hakka Blue SUV.

Suosittuihin pieniin ja keskikokoisiin SUV-autoihin suunniteltu Nokian Hakka Blue SUV tarjoaa valmistajan mukaan turvallisen ja mukavan matkanteon kevään ensi hetkistä pitkälle syksyyn.

Sporttisen Nokian Hakka Black SUV:n kokovalikoima on pikkuveljensä tapaan kuluttajien saatavilla keväällä 2015. Pohjoismaihin ja Venäjälle räätälöityä Hakka-kesärengasvalikoimaa täydentää Nokian Nordman S SUV, joka on kestävä vaihtoehto hieman vanhempiin ja pienempiin katumaastureihin.

Uusien SUV-tuotteiden lisäksi Nokian Renkaat vahvistaa pohjoisen karkeille tienpinnoille täsmätyn Hakka-kesärengasperheensä tuotevalikoimaa myös Nokian Hakka C2 -pakettiautonrenkaalla.

Myös Nokian Line -tuoteperhe kasvaa

Keski-Euroopan vaihtelevissa kesäkeleissä viihtyvä Nokian Line -tuoteperhe kasvaa kolmella uudella tuotteella.

Nokian zLine SUV etenee hallitusti myös ääritilanteissa, ja pienempiin ja keskikoisiin katumaastureihin säädetty Nokian Line SUV hurmaa valmistajan mukaan monipuolisuudellaan.

Nokian cLine soveltuu puolestaan raskaan sarjan ammattilaisille nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin.

Nokian Renkaat lanseeraa syksyn aikana myös globaaleille markkinoille kevytkuorma-autoihin, suurimpiin katumaastureihin sekä pick-up tyyppisiin autoihin suunnitellun Nokian Rotiiva HT:n, joka liikkuu luotettavasti niin asvaltilla kuin myös soralla.

Tarkemmat tuotetiedot rengasvalmistaja julkistaa syyskuun puolivälissä, ja renkaiden toimitukset jälleenmyyjille käynnistyvät vuoden 2014 lopulla.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 2.9.2014