Tuulilasi

Uusi tapa leasingiin - jälleenvuokrattava yhteiskäyttöauto

Uusi tapa leasingiin - jälleenvuokrattava yhteiskäyttöauto
Leasingratkaisuja tarjoava Järvileasing ja jälleenvuokrattavien yhteiskäyttöautojen vuokrauspalvelu Autonappi allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 10.1.2018. Sopimuksen mukaan Järvileasing tulee toimittamaan Autonapin asiakkaille pitkäaikaisvuokrattavia, yhteiskäytössä olevia autoja, joita asiakas voi edelleen lyhytaikaisvuokrata.

Autot on varustettu Autonapin yhteiskäyttöautotekniikalla, jota hallitaan Autonappi-sovelluksella.

Mitä yhteiskäyttöautojen jälleenvuokraus käytännössä tarkoittaa, Autonapin toimitusjohtaja Miikka Viitala?

”Se tarkoittaa sitä, että auton liisannut yritys tai yhteisö vuokraa autoa eteenpäin esimerkiksi omille työntekijöilleen tai yhteisön jäsenille vaikkapa viikonlopuksi tai muihin heidän lyhytaikaisiin tarpeisiinsa. Yrittäjä voi myös vuokrata leasingautoaan toiselle yrittäjälle. Jälleenvuokraus tapahtuu todella kätevästi puhelimella: auton tarvitsija varaa auton, tarkistaa auton kunnon, avaa oven, nauttii ajamisesta ja palauttaa auton. Tämä kaikki tapahtuu älypuhelimeen ladatulla Autonappi-sovelluksellamme."

 Järvileasing Oy:n toimitusjohtaja Markku Peltoniemi on innostunut yhteistyöstä Autonapin kanssa.

 ”Tämä on autoilun tulevaisuutta. Autonapin avulla yritys tai yhteisö voi optimoida autoilun kulut ja onhan tällainen jakamistalous järkevää ja ekologistakin. Edelleenvuokraus voi olla myös erinomainen henkilöstöetu yritysten työntekijöille. Odotamme yhteistyöltä erittäin paljon ja on hienoa olla mukana tällaisessa uudenlaisessa liiketoimintamallissa ja uskon, että tälle tulee olemaan yrityksissä kysyntää.”

Tehokkaampaa ja taloudellisempaa autoilua

Auton liisanneelle yritykselle tai yhteisölle Autonapin edut ovat selkeät. Jälleenvuokraus mahdollistaa vähäpäästöisen ja tasavertaisen autoilun yrityksen ja yhteisön kaikille työntekijöille ja jäsenille. Se myös vähentää taksi- ja pysäköintikuluja sekä hallinnollisia kuluja. Autonappia käyttävän leasingasiakkaan ei tarvitse huolehtia jälleenvuokrauksen laskuttamisesta jälleeenvuokraajalta, Autonappi hoitaa sen. Autonappi tarjoaa asiakkaalle myös dataa auton käytöstä ja kuukausiraportin.

Autonapin liiketoimintajohtaja Alexander Wilskan mukaan jälleenvuokraus voi olla pienyritykselle myös taloudellisesti merkittävää.

”Auton pitkäaikaisvuokraukseen voi olla monella pienyrittäjällä aika korkea kynnys. Leasingaika on kuitenkin vähintään vuosi, useimmiten pitempikin. Jälleenvuokrauksella voidaan kuitenkin tätä kynnystä madaltaa huomattavastikin. Eräskin meidän asiakkaamme on vuokrannut leasingautoaan säännöllisesti lyhytaikaisesti toisille pienyrittäjille ja kattaa jälleenvuokraustuloilla auton leasingkulut kokonaisuudessaan.”

Autonapin jälleenvuokrattavassa leasingissa paras hyötysuhde saavutetaan kohtuullisen pitkällä, kolmen-neljän vuoden leasingajalla.

Julkaistu: 16.1.2018
Kommentoi »