Tuulilasi

Uusi Passat tuntuu kelpaavan – vorot iskeneet jo kahdesti VW:n tehdasalueelle

4

Varkaat ovat iskeneet jo kahdesti Volkswagenin tehtaille Emdeniin Pohjois-Saksassa. Molemmilla kerroilla iskun kohteena on ollut viimeisimmän B8-tyypin VW Passat.
Kuvat Polizeiinspektion Leer/Emden

Uusin Passat ei ole vielä ehtinyt edes markkinoille, mutta sille on havaittavissa ainakin Saksassa kysyntää. Varkaat olivat vieneet vielä rekisterikilvettömän auton tehdasalueelta keskellä kirkasta päivää, kertoo Autobild.

Varkaat pakenivat Passateillaan tehdasalueen pääportin läpi. Vartijat yrittivät estää varkauden, mutta joutuivat hyppäämään pois auton edestä.

Ensimmäinen varkaus tapahtui 3. lokakuuta. Tuolloin ei saatu selville, kuka auton vei. Samainen Passat löytyi kolme päivää myöhemmin Emdenin kaupungin alueelta täynnä kolarivaurioita ja ilman VW:n logoja.

Nyt jälkimmäisen varkauden yhteydessä vorosta on saatu napattua kuva 14. lokakuuta. Varas ajoi nopeuskameraan, ja varastetusta autosta kuskeineen tallentui hyvälaatuinen otos. Emdenin poliisi toivoo saavansa kuvan avulla varkaan kiinni. Kuvan julkistuksen yhteydessä poliisilla ei vielä ollut tiedossa, että liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

Lisää tietoa uudesta Passatista täällä.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa.

Julkaistu: 22.10.2014