Uusi Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm: Tänään pitsaa ja aamulla herkku!
Kulttuuri
Uusi Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm: Tänään pitsaa ja aamulla herkku!
25-vuotias Michaela Söderholm on vanhin missi uuden sääntömuutoksen vuoksi.
1.10.2017
 |
Apu

Uudeksi Miss Suomi 2017 -kilpailun voittajaksi on kruunattu Michaela Söderholm, 25. Tummaverikkö häkeltyi voitostaan silmin nähden.

- Kun numeroni sanottiin, olin ihan että mitä, minäkö? Ihan huikea fiilis, tämä on ollut unelmani pienestä pitäen. Nyt työ palkittiin, Michaela iloitsi suoran televisiolähetyksen jälkeen sunnuntai-iltana Helsingin Kalastajatorpalla.

Australian Sydneyssä puoli vuotta ja Lontoossa yli kaksi vuotta asunut Michaela on kansainvälinen kaunotar, joka halusi kypsyä rauhassa ennen osallistumistaan kilpailuun.

- Veikkaan, että kielitaito on valttikorttini, englanti tulee minulla toisena äidinkielenä, nykyään liiketaloutta Suomessa opiskeleva Michaela kertoi.

- Ja kai tässä nyt tehtiin historiaa, koska minusta kruunattiin vanhin Miss Suomi! Ilman ikärajamuutosta en olisi tässä.

Juhlayön Michaela veikkasi jäävän lyhyeksi.

- Fiilis on sellainen, että uni tulee. Tänään ehkä pitsaa ja aamulla aamiaispöydästä joku herkku, mutta sen jälkeen alkaa armoton treenaus, jo kuukauden kuluttua Miss Universum -kilpailuun Las Vegasiin suuntaava Michaela nauroi.

Teksti: Annika Vuorensola, kuva: Jaakko Jaskari

Kommentoi »