Tuulilasi

Uusi Kia Picanto esitellään Suomessa syyskuussa - tässä hinnat

Uusi Kia Picanto esitellään Suomessa syyskuussa - tässä hinnat
Kia on paljastanut uudistuneen Picanto-malliston hinnat. Lähes vuosikymmenen A-segmenttiä Suomessa suvereenisti hallinneen Picanton hinnat alkavat 13 590 eurosta.

Picantoa on myyty viimeisen yhdeksän vuoden aikana Suomessa yhteensä yli 3500 kappaletta. Se on ylivoimaisesti eniten segmentissään. Nyt esitellyt uudistukset vahvistavat entisestään Kian pienimmän automallin asemaa A-segmentissä.

Picanto on uudistunut niin sisä- kuin ulkopuolelta säilyttäen kuitenkin ominaisuudet, jotka ovat tehneet siitä suositun. Tarjolle tulee uusia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita, joita on totuttu näkemään isommissa autoissa. Uudistunut Picanto on myös ensimmäinen Kia, johon on saatavilla automatisoitu manuaalivaihteisto. Tämä uusi vaihteisto ja päivitetyt moottorit ovat pudottaneet Picanton CO2-päästöjä jopa 23 g/km.

Uusi Picanto tarjoaa edeltäjänsä tavoin nautinnollista ajettavuutta ja urheilullisuutta, jota korostaa auton GT-Line-varustetaso. Uusina mukavuus- ja turvallisuusvarusteina autoon on saatavana aktiivinen kaistavahti, kuolleenkulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä sekä 8-tuumainen monitoiminäyttö. Jo alkaen mallissa (LX) on vakiona muun muassa automaattinen hätäjarrutustoiminto, lämmitettävä ohjauspyörä, Bluetooth hands-free sekä ilmastointi.

Picanto on saatavana kolmella eri bensiinimoottorilla (67 hv, 85 hv ja 100 hv), jotka ovat edeltäjiään taloudellisempia. Ajamisesta tekee helppoa ja vaivatonta uusi 5-vaihteinen automatisoitu manuaalivaihteisto, jossa kuljettajan ei tarvitse huolehtia kytkimen käytöstä.

Picanto esitellään Suomessa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna uudistetun Rio-mallin kanssa. Auto on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin ainutlaatuisella seitsemän vuoden tehdastakuulla.

Julkaistu: 27.8.2020
1 kommentti