Tuulilasi

Uudistunut Rio avaa Kian syksyn – tulossa viisi erilaista uutuutta

Uudistunut Rio avaa Kian syksyn – tulossa viisi erilaista uutuutta
Kia esittelee Suomessa syksyllä merkittäviä uutuuksia, joista ensimmäisenä vuorossa ovat Rio- ja Picanto-mallit. Heti syyskuun alussa esiteltävät Rio ja Picanto lukeutuvat luokkiensa myydyimpiin autoihin Suomessa. Yksin Rion kanta maassamme on yli 15 000 kappaletta.

"Rio on yksi Kian suosituimmista malleista meillä ja globaalisti. Mallilla on merkittävä rooli Kian menestyksessä. Kulunut vuosi on ollut Kialle haastavasta markkinatilanteesta huolimatta Suomessa kaikkien aikojen paras. Uudistunut Rio vahvistaa asemaamme Suomen viidenneksi rekisteröidyimpänä automerkkinä", sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Rio- ja Picanto-mallien jälkeen Kia esittelee täysin uuden Sorento-mallin lokakuussa. Neljännen sukupolven Sorento on saatavana niin hybridinä kuin ladattavana hybridinäkin.

"Uusi Sorento lisää Kian kiinnostavuutta yritysautomarkkinoilla. Ylellinen Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle mahdollistaen modernit hybridivoimalinjat yhdelle markkinoiden tilavimmista 7-paikkaisista autoista", Kittilä kertoo.

Kian uutuusvyörytys jatkuu marraskuussa, jolloin vuorossa ovat Stonic ja Stinger. Stonic on suosittu B-segmentin crossover, joka on uudistuneen Rion tavoin saatavana kevythybridinä. Stinger on puolestaan aito gran turismo. Huippuversio Stinger GT (366 hv) on tehokkain Kian koskaan valmistama auto Euroopassa.

"Esitelemme syksyn aikana peräti viisi erilaista uutuutta, mikä on osoitus Kian laajasta mallistosta ja merkin vetovoimaisuudesta. Olemme jo tänä vuonna lanseeranneet onnistuneesti Ceedin ladattavat hybridimallit. Kia sähköistää mallistoaan ennennäkemättömällä vauhdilla, mikä kertoo merkin intohimosta autoja kohtaan", Kittilä sanoo.

Julkaistu: 11.8.2020
3 kommenttia