Tuulilasi

Uudessa Mazda6 Wagonissa on paljon uudistuksia

Mazda esitteli Genevessä Mazda6 Wagonin faceliftin. Uudessa versiossa on itse asiassa aika paljonkin uutta.
Kuvat Mazda

Ulkoisesti etusäleikkö on uudistettu samanlaiseksi kuin mallin sedanissa. Säleikön ympärillä on kokonaan uudistetut etuvalot. Uutta ovat myös LED-suuntavilkut ja integroidut sumuvalot sekä uudelleen suunnitellut 17- ja 19-tuumaiset vanteet.

Sisätilojen uudistukset keskittyvät teknologiaan ja korkealaatuisempiin materiaaleihin. Uudet istuimet ovat paksummat ja leveämmät. Malliin tulee myös uusi 8-tuumainen tietoviihdejärjestelmä, kojelauta ja uudet ovikoristeet.

Kalleimmissa malleissa on myös 7-tuumainen TFT LCD-näyttö kojelaudalla sekä uusi Active Driving Display, joka antaa kuljettajalle tietoja suoraan tuulilasiin. Myös sisustusmateriaaleissa on paljon hienostuneisuutta kuten nappanahkaa ja puusomisteita.

Myös moottorivalikoima on uudistettu, insinöörit ovat pyrkineet samalla sekä tehokkaampaan että vähemmän kuluttaviin moottoreihin, joiden päästöt ovat yhä pienemmät. Bensiinimoottoreita ovat Skyactiv-G 2.0, josta on tarjolla 145- ja 165-hevosvoimaiset versiot. Vaihtoehtona on myös 2,5-litrainen Skyactiv-G, josta irtoaa 194 tai 258 heppaa 258 Nm väännöllä.

Dieselin perusversio on Scyactiv-D 2.2., jossa on 150 hevosvoimaa ja vääntöä 380 Nm. Toisesta mallista lohkeaa lukemat 184 hp ja 445 Nm.

Turvallisuusvarusteisiin kuuluu laaja valikoima i-ACTIVESENSE-teknologiaa. Mazda Rader Cruise Control systeemi toimii kaikissa vauhdeissa. 360° View Monitorissa on neljä kameraa, jotka tuottavat kuvaa näytölle auton ympäristöstä.

Julkaistu: 10.3.2018
Kommentoi »