Uuden rakkaan löytänyt Milana Misic: "Olen kovin varovainen, onnellisuutta on vaarallista hehkuttaa"
Puheenaiheet
Uuden rakkaan löytänyt Milana Misic: "Olen kovin varovainen, onnellisuutta on vaarallista hehkuttaa"
23 vuoden suhteesta kolme vuotta sitten eronnut laulaja tapailee uutta miestä.
1Kommenttia
Julkaistu 31.10.2017
Apu

Laulaja Milana Misic, 47, seurustelee varovaiseen tahtiin. Vasta loppukesästä tapailun aloittaneen muusikon tuore suhde on hiljalleen syventynyt seurusteluksi.

- Olen rakkausjutuissa hieman naiivi. Laitoin Facebookiin päivityksen seurustelusta, vähän senkin vuoksi, että sain sinne aika paljon kaikenlaisia viestejä. En ajatellut, että sillä on seurauksia! Tämä on minulle uusi maailma, Milana nauroi iloisesti ystävänsä Meiju Suvaksen 35-vuotisjuhlakonsertissa tiistai-iltana Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaalla.

Laulajan miesystävä ei ole julkisuuden henkilö tai sosiaalisessa mediassa.

- Se on vain hienoa, koska matkan varrella olen tavannut sellaisiakin ihmisiä, että olen joutunut miettimään heidän motiivejaan. Olemme olleet vähän aikaa vasta yhdessä, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Olen vain kovin varovainen näissä asioissa, onnellisuutta on vaarallisuutta hehkuttaa. Kell´ onni on, se onnen kätkeköön, Milana sanoi viitaten perinteiseen sanontaan.

Ensi vuonna laulajalla on luvassa uusia projekteja ja uutta musiikkia.

- Se on tämän päivän selviytymismalli. Pitää ymmärtää tehdä monia erilaisia juttuja ja uskaltaa heittäytyä uusiin haasteisiin.

Teksti: Annika Vuorensola, kuva: Jaakko Jaskari

1 kommentti