Tuulilasi

Uuden Mustangin voi varata jalkapalloa katsoessa


Tänään on Euroopan Ford Mustang -fanien ja jalkapallofanaatikkojen juhlapäivä.
Kuvat Ford

Real Madridin ja Atléticon välillä käytävän Mestareiden liigan finaalin alkaessa avautuu mahdollisuus varata 500 ensimmäistä Eurooppaan tarkoitettua Mustangia.

Auton varaus on mahdollista heti ottelun alusta sen päättymiseen saakka – jatkoaika ja mahdollinen rangaistuspotkukilpailu mukaan lukien.

Ford on ollut Mestareiden liigan virallinen yhteistyökumppani vuodesta 1992 lähtien, mutta yhteistyö loppuu tänä vuonna.

Lissabonissa pelattavan finaalin odotetaan kiinnostavan 70 miljoonaa jalkapallofania ympäri Eurooppaa ja 165 miljoonaa ihmistä ympäri maailman.

“Uuden Ford Mustangin saapuminen Eurooppaan on tapahtuma, joka ansaitsee mahdollisimman suuren näyttämön,” toteaa Ford-johtaja Roelant de Waard tiedotteessa.

Ennakkotilaukseen tulevat sekä viistoperäiset että avomalliset Mustang-mallit. Viistoperäinen Mustang on saatavilla Race Red- ja avomalli Magnetic Silver -värisenä.

Molempiin malleihin tarjotaan Fordin uutta 2,3 -litraista EcoBoost-moottoria, joka tuottaa tehoja yli 309 hevosvoimaa ja 407 Nm:n vääntömomentin. Vaihtoehtona on 5,0-litrainen V8-moottori, josta saadaan irti 426 hevosvoimaa ja 529 Nm:n vääntömomentti. 

Malleissa on myös Ford SYNC 2 yhteydenpito ja navigointijärjestelmä, lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet, pysäköintiavustaja, musta nahkaverhoilu, kromiset yksityiskohdat sekä 19-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Kuluttajat voivat kirjautua ottelun aikana Fordin sivustolle ja rekisteröidä tietonsa ostaakseen yhden 500 erikoisvarustellusta mallista Limited edition -todistuksella.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Julkaistu: 24.5.2014