Apu

Uuden Joel Herttua -bändin solisti: "Voi olla, että tämä on hullua"

Uuden Joel Herttua -bändin solisti: "Voi olla, että tämä on hullua"
– Ajatus on viedä ihmiset rockoopperaan, jossa he voivat unohtaa itsensä ja hypätä meidän matkalle. Joel Herttua on narri, joka viettelee ihmiset satuun, Joel Mäkinen sanoo.
Julkaistu: 16.7.2021
Pimeys-yhtyeestä tuttu laulaja ja näyttelijä Joel Mäkinen on perustanut Tuomas Wäinölän kanssa täysin uuden bändin, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty. Yhteisessä työpaikassa Lahden kaupunginteatterissa tavanneet miehet fanittavat molemmat teatraalista ja dramaattista musiikkia.
– Olemme molemmat rockoopperan ystäviä, genren, jota ei viime päivinä ole niin listoilla nähty – vaikka aikoinaan se oli hyvinkin suosittua, Mäkinen kertoo.
Syntyi Joel Herttua, jonka debyyttishow nähtiin viime toukokuussa striiminä.
– Voi olla, että tämä on hullua, mutta hullut ideat saattavat menestyä. Meitä kävi katsomassa melkein 10 000 katsojaa.
Tällä hetkellä Joel Herttua aloittelee keikkailua ja lisäksi yhtye on julkaissut Herttuan ilmestyminen -lyhytelokuvasarjan, jossa on 11 osaa. Sarja on nähtävillä somessa ja Rumban sivuilla.
– Joka päivä ilmestyy yksi osa meidän uuden sinkun ilmestymiseen asti. Mukana on hienoja näyttelijöitä Vesa Vierikosta Olavi Uusivirtaan.
Keikoilla Mäkinen lupaa tarjota maagisen rockshow'n.
– Meidän ajatus on viedä ihmiset rockoopperaan, jossa he voivat unohtaa itsensä ja hypätä meidän matkalle. Joel Herttua on narri, joka viettelee ihmiset satuun.
Joel Herttua esiintyy Salo soi -kaupunkifestivaaleilla lauantaina 17. heinäkuuta.
Kommentoi »