Ushma Karnani: "Gimmel oli minulle rakas"
Kulttuuri
Ushma Karnani: "Gimmel oli minulle rakas"
Ushma Karnani muistelee aikoja Gimmel-yhtyeessä lämmöllä. Seuraavaksi näyttelijäksi valmistunut Ushma paneutuu Justiinan rooliin.
Julkaistu 12.12.2014
Apu

Suomen kesäteatteri Valkeakoskella julkaisi ensi kesän näytelmänsä Pätkä Pääroolissa näyttelijät. Justiinaksi löytyi Gimmel-yhtyeestä tuttu Ushma Karnani, joka on sittemmin valmistunut näyttelijäksi. – Muistan Pekka ja Pätkä -elokuvat. Ohjaaja Heikki Paavilainen ihmettelikin, miten me nuoremmatkin muistamme leffat. Elokuvat tulivat ala-asteella, kun pääsin koulusta. Muistan leikkineenikin Justiinaa, Ushma muisteli. 

Ushma työskentelee freelancer-näyttelijänä. Tämän syksyn hän on näytellyt Hämeenlinnan teatterissa, talven työkuviot ovat vielä auki. Gimmel-yhtyeen lopettamisesta on jo kymmenen vuotta.

- Olen käynyt jonkun verran studioissa laulamassa taustoja. En tiedä, olisiko minusta keikkailevaksi artistiksi. Gimmel oli minulle tosi rakasta ja mielenkiintoista aikaa.

- Tapasimme tyttöjen kanssa viimeksi, kun vierailimme Jennin päivässä Radio Aallolla. Olen seurannut Jennin uraa tosi hyvällä mielellä. Hän on kunnianhimoinen ja motivoitunut. Hienoa, että sellainen ihminen saavuttaa jotain suurta. 

Yhtyeen kolmas jäsen, Susanna Korvala on keskittynyt yhtyeen jälkeen äitiyteen. Hänellä on kaksi lasta ja hän opiskelee kätilöksi. Ushma on naimisissa Gimmelin valomiehenä aikoinaan toimineen Pekka Olavan kanssa. Pari asuu Vantaalla.

- Lapsia meillä ei ole. Mutta kyllä freelancer-näyttelijäkin voi haaveilla äitiydestä. Tiedän monia freelancer-näyttelijääitejä ja opiskelijaäitejä, jotka ovat pystyneet yhdistämään työn ja äitiyden, Ushma sanoi.

Kommentoi »