Urpo Martikainen tykästyi sähkömopoon: ”Kauneus ei tule kotoa hakemaan”

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Skand
Urpo Martikainen tykästyi sähkömopoon: ”Kauneus ei tule kotoa hakemaan”
Kevyt sähköinen liikkuminen on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto autoille. Skandin katetulla goMoto 4.3 -sähkömopolla pääsee minne ja milloin vain, säästä ja vuodenajoista riippumatta.
Julkaistu: 16.9.2021

Kansan rakastama uutisankkuri Urpo Martikainen jos kuka sen tietää: elämä ei pääty viimeiseen loppukevennykseen. Eläkkeellä on aikaa nauttia, liikkua vapaasti ja keskittyä kiinnostaviin asioihin.

Siksi Upi suosittelee hyppäämään Skandin uuden goMoto 4.3:n kyytiin. Se on kolmipyöräinen katettu sähkömopo, jota on helppo käyttää ja miellyttävä ajaa ympäri vuoden. Hiljaisesti kulkevan autonkorvikkeen ohjaamiseen ei ennen vuotta 1985 syntyneiltä vaadita edes ajokorttia.

Sähkömopon kulkuväylinä toimivat kaikki ne, joilla saa ajaa tavallisellakin mopolla – niin kaupungissa, taajamassa kuin maalaismaisemissa.

– Hyvälle kulkupelille on käyttöä, sillä kauneus ei tule kotoa hakemaan, aktiivisia eläkepäiviä viettävä Martikainen toteaa.

Skandin kätevällä goMoto 4.3 -sähkömopolla pääsee vaivatta maalauksellisiin maisemiin, tietää eläkkeelle jäänyt uutisankkuri Urpo Martikainen.

Tehokasta ja mukavaa matkantekoa ympäri vuoden

Suomalaisen Skandin goMoto 4.3:ssa on panostettu tehokkuuteen ja ajomukavuuteen. Sähkömopo kulkee jopa 40 kilometrin tuntivauhtia, ja kahden tehokkaan moottorin ansiosta ylämäetkään eivät menoa hidasta.

– Elämässä tulee välillä eteen jyrkkiä mäkiä, mutta Skandin goMotolle ylämäki on vain alamäki toiseen suuntaan, Martikainen myhäilee.

Erillisjousitus takaa pehmeän liikkeellelähdön ja matkanteon, tilavalla takapenkillä on puolestaan paikka reissukaverille, matkatavaroille tai isoillekin ostoksille.

Skandin goMoto 4.3:n vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa matkustusmukavuutta lisäävät radio ja mp3-soitin, Plus-mallissa on lisäksi peruutuskamera, sähköikkunat sekä avattavat kattoluukku ja takaikkuna.

Syksyn ja talven myräköissä matkanteko on kuitenkin miellyttävintä suljetussa tilassa. Kylmän kelin lisävarusteiksi ovat hankittavissa myös talvirenkaat, akkulämmitin ja suojapeite, jotka tekevät sähkömoposta todellisen koko vuoden kulkuneuvon.

Skandin goMoto 4.3 on edullinen käyttää ja ylläpitää. Yksi lataus maksaa 20–40 senttiä ja onnistuu mistä tahansa pistorasiasta.

Sähköllä edullisesti ja ympäristöä säästäen

Sähköllä liikkuminen on ympäristöystävällinen ja edullinen valinta. Päivän seikkailujen jälkeen Skandin goMoto 4.3 latautuu kätevästi esimerkiksi taloyhtiön lämpötolpasta.

– Lepo ja latautuminen ovat tärkeitä sekä ankkurille että ajoneuvolle, Martikainen muistuttaa.

Yhden latauksen hinta on vain 20–40 senttiä ja se vie ajotavasta riippuen jopa 92 kilometrin päähän.

Se jos mikä on vapautta kulkea.

Liity Upin sähkömopojengiin!

Helppoa ja huoletonta liikkumista

Skandin goMoto -sähkömopoilla kulkevat jo lukuisat tyytyväiset suomalaiset. He kertovat kokemuksistaan seuraavaa:

"Olen todella tyytyväinen helppokäyttöiseen ja käytännölliseen mopooni, jolla pääsen kauppaan, bussipysäkille ja pienille retkille. Erityisesti pidän hankkimistani talvivarusteista."

"Hienoa, että ajelu on halpaa ja puhdasta – sähkömopolla en saastuta luontoa."

"Toimii mainiosti ja helpottaa arkea. Käytän mopoa kauppakassinani, sillä takapenkille mahtuvat kaikki ostokset."

"Skandin goMotolla perille pääsee aina kuivin nahoin ja kylmettymättä."

"Loistopeli, jolla hoituvat päivittäiset reissut lähialueella ja tarvittaessa kauempanakin. Erityisen tyytyväinen olen kulkuneuvoni mäennousukykyyn. Kotimatkalla on isompi mäki, jonka skootterini nousee leikiten."

"Skandin goMoto laajentaa päivittäisiä ympyröitäni ja antaa minulle vapauden liikkua ilman toisen apua."

Skandin goMoto 4.3:n tyylikäs muotoilu kerää ja kestää katseet. Värivaihtoehtoja on kaksi: tyylikäs harmaa ja pirteä punainen.
Kommentoi »