Uransa lopettanut Jarkko Nieminen: ”Ihanaa olla vain kotona”
Puheenaiheet
Uransa lopettanut Jarkko Nieminen: ”Ihanaa olla vain kotona”
Pienen tyttövauvan vanhemmat Jarkko ja Anu Nieminen nauttivat perheen yhteisestä ajasta.
Julkaistu 7.12.2015
Apu

Ammattilaisuransa vastikään päättänyt tennistähti Jarkko Nieminen ja Anu-vaimo ovat totutelleet viime viikkoina uudenlaiseen arkeen, johon kuuluu paljon aiempaa enemmän yhteistä aikaa. Urheilijapariskunta viihtyy sekä Helsingissä että Kööpenhaminassa, jossa entinen sulkapalloammattilainen Anu työskentelee valmentajana.

– Totta kai on ihanaa, että Jarkko on ollut viime aikoina enemmän kotona. Olemme aina reissanneet kumpikin ympäri maailmaa. Siksi onkin kiva olla kerrankin samassa paikassa. Toisaalta olemme molemmat saaneet aina tehdä sitä, mitä haluamme, ja jatkamme vastaisuudessakin samalla tavalla, Anu kertoi itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa.

Perheen yhteinen aika olikin yksi syy Jarkon lopettamispäätökseen. Urheilijapariskunta sai syyskuussa ensimmäisen lapsensa, kun heille syntyi tyttövauva. Jarkon mukaan totuttelu uuteen rooliin isänä on sujunut ongelmitta.

– Kaikki on mennyt pikkuisen kanssa oikein hyvin. On ihanaa, ettei minun tarvitse enää juosta ja mennä koko ajan johonkin. Nautin jokaisesta vuodesta, jonka urani kesti. Mutta vähintään yhtä paljon olen nauttinut siitä, että saan nyt olla kotona perheen kanssa ihan rauhassa. Nyt on aika tehdä jotain ihan muuta kuin ennen, Jarkko kertoi.

Pidemmän päälle tennisammattilainen ei aio silti jäädä kokopäiväiseksi koti-isäksi, vaan on jo tehnyt joitakin suunnitelmia tulevaisuutensa varalle.

– Totta kai olen miettinyt tulevaisuutta paljon. Jotain pieniä virityksiä on jo sovittunakin, muttei niistä vielä sen enempää. Se on kuitenkin varmaa, että tulen takuulla jatkamaan tenniksen parissa jossain muodossa vastaisuudessakin.

Kommentoi »