Apu

Uniklubin Jussi Selo artistin elämästä nyt: "Jatkuvaa pelonsekaisin tuntein kärvistelyä"

Uniklubin Jussi Selo artistin elämästä nyt: "Jatkuvaa pelonsekaisin tuntein kärvistelyä"
Jussi Selon elämää tasapainottaa kotona kolmevuotias tytär. – Hän tykkää kaikesta musiikista ja katsoo Spotifystä biisejä, joita haluaa kuunnella.
Julkaistu: 13.7.2021
Laulaja Jussi Selon luotsaama Uniklubi-yhtye on ollut olemassa jo yli 20 vuotta. Kun korona pisti bändihommat jäihin, Uniklubi oli ensimmäisten joukossa tarjoamassa ilmaista striimikeikkaa. Tammikuussa toteutettu konsertti keräsi ruutujen ääreen kymmeniä tuhansia katsojia.
– Kameralle esiintymisessä puuttuu kokonaan vuorovaikutus yleisön kanssa, että en toivoisi siitä uutta normaalia. Ei se niin kivaa ollut, Selo nauraa.
Uniklubi vuonna 2020. Jussi Selo kolmas vasemmalta.
Pitkän uran tehnyt Selo on nähnyt suosiosta vuosien aikana huiput ja laskut.
– Kantava voima on rakkaus musiikkiin ja sen tekemiseen. Teen musiikkia lähtökohtaisesti itselleni ja saan siitä paljon voimaa. Jos ajattelee liikaa muiden mielipiteitä tai menestymistä, ala voisi olla liian raadollinen.
Tällä hetkellä jännitystä tuo jatkuvat muutokset kokoontumissäännöissä.
– Tämä on jatkuvaa pelonsekaisin tuntein kärvistelyä, että mitä tuolla ylhäällä taas päätetään. Pitää vain yrittää elää hetkessä ja nauttia siitä, jos nyt viikon päästä pääsisi keikoille. Täytyy mennä hetki kerrallaan.
Rokkarin elämää kotona tasapainottaa kolmevuotias tytär.
– Hän tykkää kaikesta musiikista ja katsoo Spotifystä biisejä, joita haluaa kuunnella. Tällä hetkellä suosiossa on esimerkiksi Chisu, mutta hän on kaikkiruokainen.
Tytär myös soittaa pianoa ja on kiinnostunut muistakin instrumenteista.
– Kaikkea on kiva paukutella.
Uniklubi esiintyy Salo soi -kaupunkifestivaaleilla perjantaina 16. heinäkuuta.
Kommentoi »