UIT-tähti Kiira Korpi: "Luovemmat alat kiinnostavat"
Puheenaiheet
UIT-tähti Kiira Korpi: "Luovemmat alat kiinnostavat"
Kiira Korpi muuttaa pian New Yorkiin miesystävänsä kanssa. Taloustieteen opinnot eivät tunnu enää taitoluistelijasta omilta, vaan toiveissa voi olla koulutus joltakin luovemmalta alalta.
Julkaistu 19.4.2016
Apu

Kiira Korpi, 27, on tarttunut taitoluistelu-uransa jälkeen uusiin haasteisiin. Ammattilaisnäytösten lisäksi Korpi on nähty tänä keväänä Teemu Selänteen isännöimässä Supertähdet-sarjassa. Toukokuussa Kiira esiintyy legendaarisessa Uudessa Iloisessa teatterissa ammattinäyttelijöiden rinnalla.

- Kun Siikanderin Sari soitti olin innoissani. Halusin nukkua kuitenkin yön yli ennen kuin ilmoitin, että olen mukana. Minulla on luistelun kautta kokemusta esiintymisestä, mutta ei juuri musiikista.

Korpi pyrki ja pääsi lukion jälkeen opiskelemaan taloustieteitä Tampereen yliopistoon. Nyt urheilu-uran jälkeen Kiira on opiskellut pilates-ohjaajaksi. 

- Hain silloin taloustieteelliseen, kun en oikein keksinyt mitään muutakaan. Nyt se ei enää oikein kiinnosta. Olen huomannut, että viime aikoina luovemmat alat ovat alkaneet kiinnostamaan.

- Minulla on niin vähän taloustieteen opintoja tehtynä, että on melkein parempi aloittaa joku kiinnostava koulu kunnolla alusta, Kiira kertoi tänään Linnanmäen pressi-päivässä.

Kiira on asunut viime aikoina miesystävänsä Arthur Borgesin kanssa Milanossa. Pari muuttaa pian New Yorkiin.

- Kesän jälkeen luovumme Milanon kämpästä ja muutamme. Minulla on luisteluagentti ja olen hakenut Jenkkeihin työviisumia. Toivon, että saan sieltäkin töitä. Ja onhan Nykissä hyviä kouluja, jos vaikka innostun opiskelemaan.

Kommentoi »