Tuulilasi

Tuulilasin Vuoden auto: Porschen yllätyskortti komeasti TOP10-listalle

Tuulilasin Vuoden auto: Porschen yllätyskortti komeasti TOP10-listalle
Tuulilasin Vuoden auto -listan seitsemännen sijan vie Porschen rohkea uutuus - 718 Cayman.

Raadin mukaan Porsche 718 Caymanista löytyy tuttuja Porschen dna:han kuuluvia ominaisuuksia ja sen kasilitrainen turbobokseri antaa autolle oikean urheiluauton tunnun. Lisäksi raati kiittää sitä, että umpikorinen 718 Cayman on ensimmäistä kertaa modernien keskimoottoristen Porschejen historiassa halvempi kuin rättikattoinen Boxster.

"Se aiheuttaa omistushalua", perusteluissa todetaan.

Tosin millään pikkurahalla 718 Cayman ei kaupasta irtoa, sillä halvimmillaan auto maksaa runsaat 76 000 euroa.

TUULILASIN VUODEN AUTO

7. Porsche 718 Cayman

Koska 911 ei ole se aito ja alkuperäinen Porsche, nousee 718 Cayman tämän vuoden top-5 –listalle. Porsche ei ehtinyt downsizing-junaan ennen kuin se lähti jo toiseen suuntaan. Silläkään ei ole väliä, sillä 718:in kaksilitrainen turbobokseri kuulostaa ja tuntuu ihan oikealta urheiluauton moottorilta. 

8. Kia Optima Plug-in Hybridi

Tässä on hybridiautojen tulevaisuus.Mukavuutta, taloudellisuutta ja tyylikkyyttä kohtuukustannuksin.

9. Opel Ampera-e

Opelin sähköautouutuus, jonka myynti ei vielä edes alkanut Suomessa. Ampera-e:stä odotetaan kuitenkin menestystarinaa, sillä sen toimintasäde ja matala hinta ovat suurempien kuluttajamassojen ulottuvilla.

10. Skoda Kodiaq

Skodan kivikova uutuus, jota Tuulilasin raadin jäsenet pitävät yhtenä parhaimmista uusista automalleista vuosiin. Odotetaan kovaa tekijää huippusuosittujen kaatumaastureiden luokassa. Kilpailykyinen hinta, isot tilat.

Julkaistu: 27.12.2016
Kommentoi »