Tuulilasi

Tuulilasin Vuoden auto: Katumaasturitestin yllätysvoittaja TOP10:ssäTuulilasin Vuoden auto: Katumaasturitestin yllätysvoittaja TOP10:ssä

Tuulilasin tekemän katumaasturitestin voittaja Seat Ateca on Tuulilasin Vuoden auto -listalla komeasti sijalla 6.

Ateca yllätti nousemalla joulukuussa ilmestyneessä Tuulilasissa (16/2016) julkaistun katumaasturitestin voittajaksi. Testissä olivat Atecan lisäksi mukana Nissan Qashqai, Renault Kadjar ja Suzuki SX4 S-Cross.

Myös Tuulilasin raati antoi Atecalle kovat pisteet. Atecaa kuvailtiin kovaksi iskuksi suomalaisten suosikkiluokkaan. Auton ominaisuuksien lisäksi kiitosta sai kilpailukykyinen hinta. Atecan hinnat lähtevät reilusta 24 000 eurosta.

TUULILASIN VUODEN AUTO

6. Seat Ateca

. Järkevä ja samalla kiehtova katumaasturi Seatilta. VW-tekniikkaa alehintaan. Kova sana suomalaisten suosikkiluokassa.

7. Porsche 718 Cayman

Koska 911 ei ole se aito ja alkuperäinen Porsche, nousee 718 Cayman tämän vuoden top-5 –listalle. Porsche ei ehtinyt downsizing-junaan ennen kuin se lähti jo toiseen suuntaan. Silläkään ei ole väliä, sillä 718:in kaksilitrainen turbobokseri kuulostaa ja tuntuu ihan oikealta urheiluauton moottorilta. 

8. Kia Optima Plug-in Hybridi

Tässä on hybridiautojen tulevaisuus.Mukavuutta, taloudellisuutta ja tyylikkyyttä kohtuukustannuksin.

9. Opel Ampera-e

Opelin sähköautouutuus, jonka myynti ei vielä edes alkanut Suomessa. Ampera-e:stä odotetaan kuitenkin menestystarinaa, sillä sen toimintasäde ja matala hinta ovat suurempien kuluttajamassojen ulottuvilla.

10. Skoda Kodiaq

Skodan kivikova uutuus, jota Tuulilasin raadin jäsenet pitävät yhtenä parhaimmista uusista automalleista vuosiin. Odotetaan kovaa tekijää huippusuosittujen kaatumaastureiden luokassa. Kilpailykyinen hinta, isot tilat.

Katso oheiselta videolta, millainen auto Seat Ateca on.

Julkaistu: 28.12.2016