Tuulilasi

Tutkimus: Teslan Model 3 tuo omistajilleen eniten iloa - ohitti listalla Porsche 911:n

1

Teslan Model 3 on kärjessä monilla erilaisilla listoilla, niin eniten myytyjen täyssähköautojen, parhaiten arvonsa säilyttävien autojen sekä ylipäätään eniten myytyjen premium-autojen listoilla Yhdysvalloissa.
Kuvat Tesla

Nyt Tesla on myös rankattu eniten omistajalleen iloa tuottavaksi autoksi. Consumer Reports julkaisi juuri uusimman kuluttajatyytyväisyystutkimuksensa tulokset. Yksi kysymys oli: ”Määrittele, kuinka iloinen olet omistamastasi autosta?”

Noin puolelta miljoonalta autonomistajalta kerätyn datan mukaan listalle oli valittu kymmenen autoa, joiden Consumer Reports arveli aiheuttavan omistajilleen eniten iloa.

Ykkönen oli Tesla Model 3 ennen Porsche 911:tä, joka on ollut jo pitkään eniten iloa tuottava auto saman kyselyn mukaan.

”Model 3:n asiakastyytyväisyys on ihan uskomattoman hienolla tasolla. Todennäköisesti asiakkaat eivät ole koskaan aiemmin olleet mihinkään autoonsa näin tyytyväisiä. Käytännössä kukaan ei halua luopua Model 3:staan”, lausui Teslan pääjohtaja Elon Musk mahtipontisesti.

Myös toinen Tesla pääsi listalle, kun Model S saavutti sijan viisi. Kymmenen parhaan listalla oli myös kolmas täyssähköauto Teslojen lisäksi, Chevrolet Bolt EV.

Jos sama kysely tehtäisiin Euroopassa tai vaikkapa Suomessa, miltähän ne mahtaisivat näyttää?

Tässä koko listaus:

1. Tesla Model 3

2. Porsche 911

3. Genesis G90

4. Chevrolet Corvette

5.Tesla Model S

6. Toyota Avalon

7. Kia Stinger

8. Chevrolet Bolt

9. Toyota Prius

10. Dodge Challenger

Julkaistu: 6.2.2019