Apu

Tuore tangokuningatar Pirita Niemenmaa: Kysyin jo 12-vuotiaana, miten pääsee tangokuningattareksi

Tuore tangokuningatar Pirita Niemenmaa: Kysyin jo 12-vuotiaana, miten pääsee tangokuningattareksi
Uudet tangokuninkaalliset ovat Pirita Niemenmaa, 34, ja Johannes Vatjus, 38.

Onnea voitostasi, uusi tangokuningatar Pirita Niemenmaa! Mitkä olivat tunteesi, kun sait kuulla voitosta?

– Puhkesin itkuun, sillä en todellakaan odottanut voittoa. En pystynyt harjoittelemaan ollenkaan flunssan vuoksi ennen kisoja, lauloin vain pakolliset harjoitukset areenalla. Onneksi sain äänen toimimaan, vaikka laulu ei ollutkaan puhdasta.

Mistä asti olet haaveillut tangokuninkaallisuudesta?

– Olen keikkaillut satunnaisesti vuodesta 2004, mutta ensimmäisen kerran kirjoitin Auraviihteelle 12-vuotiaana ja kysyin, kuinka pääsee tangokuningattareksi.

Mitä voitto sinulle merkitsee, millainen seuraavasta vuodestasi tulee?

– Perjantaina alkavat jo keikat, siitä se alkaa. Voitto tarkoittaa paljon töitä ja varmaan myös unettomia öitä. Odotan kaikkea silti innokkaasti, sillä olen aina halunnut tätä. En usko, että minusta tulee supertähti, mutta haluaisin tehdä jatkossakin keikkoja ja tanssimusiikkia.

Miten aiot jaksaa rankkaa keikkaelämää?

– Jään pois töistäni Seinäjoen ABC:ltä ainakin vuodeksi. Pomo toi minulle kukkia lavan reunalle, joten onneksi he ymmärtävät. Ja onneksi ensimmäisten kahden viikon aikana minulla on kuljettaja, aion nukkua sen ajan autossa. Jatkossa kuljemme varmasti paljon Johanneksen (Vatjus, uusi tangokuningas, kuvassa) kanssa samaa matkaa, koska hänkin on Seinäjoelta.

Millainen perhetilanne sinulla on?

– Kotiin minua jää kaipaamaan vain koirani, olen tällä hetkellä sinkku. Tosin koirani pääsee hyvään hoitoon äitini luokse. Kaikenlaisia onkijoita voi tulla matkan varrella, mutta minut hurmataan aitoudella. En ole tosin etsimässä mitään, nyt mennään tango edellä.

Julkaistu: 16.7.2019
2 kommenttia