Tuulilasi

Tulinen Mitsubishi EVO hyvinkin mahdollinen – tosin crossoverinaTulinen Mitsubishi EVO hyvinkin mahdollinen – tosin crossoverina

Mitsubishiltä on kuulunut pieniä huhuja, että lähes kulttiauton statuksen saanut sporttinen EVO on saamassa jatkoa. Auton konsepti tosin muuttuu, sillä se perustuisi tulevaan ASX-crossoveriin.
Teksti Max Lange
Kuvat Mitsubishi

Mitsubishin taloudellinen tilanne on ollut viime vuosina heikko, mikä on myös tarkoittanut urheilullisten automallien häviämistä merkin valikoimasta. Yhtiö on kuitenkin hiljalleen saamassa kurssia nousuun, joten urheilullisempi malli on jälleen mahdollinen.

Autoexpress on haastatellut Mitsubishin Iso-Britannian pomoa, joka on kertonut uuden ASX:n saapuvan ensi vuonna. Mallista on myös luvassa pistokehybridi. Tämän jälkeen ei olisi mikään mahdoton kynnys toteuttaa myös urheilullista mallia.

Mitsubishi pyrkii myös jatkossa tekemään aiempaa korkeatasoisempia malleja, lähemmäksi saksalaisia premium-merkkejä. Etenkin ohjaamon laatuvaikutelmaan ja materiaaleihin halutaan keskittyä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Julkaistu: 25.5.2015