Triathlonille tähtäävä Maria Kuusiluoma: "Teräskunto on 50-vuotislahja itselleni"
Puheenaiheet
Triathlonille tähtäävä Maria Kuusiluoma: "Teräskunto on 50-vuotislahja itselleni"
Maria Kuusiluoma haluaa olla viisikymppisenä teräskunnossa. - Tosiasia on, että kun lapseni ovat kymmennen olen viisikymppinen. Minun täytyy jaksaa juosta ja skimbata heidän kanssaan.
Julkaistu 12.4.2016
Apu

Maria Kuusiluoma, 46, on ollut vuorotteluvapaalla Kansallisteatterista viime syksystä asti. Vapaan aikana näyttelijä on keskittynyt kesäteatteriprojekteihinsa Kirjurinluodolla sekä Taaborinvuorella.

Näyttelijä on myös aloittanut aktiivisen triathlonharjoittelun. 

- Urheilen 6-10 tuntia viikossa. Kun lapset menevät omiin harjoituksiinsa, minä lenkkeilen, käyn spinningissä tai uimassa. Olen nauttinut suunnattomasti siitä, kun pakkaudumme lasten kanssa autoon ja lähdemme treeneihin. Lapset ovat viime aikoina nähneet äitiä ja isiä vain verkkareissa.

Marian esikoinen Luca aloittaa syksyllä koulun. Luna-tytär on puolitoista vuotta nuorempi. Lasten kanssa vaaditaan hyvää kuntoa.

- Olen parhaassa kunnossa koko aikuisiälläni. Tämä on ollut etukäteen 50-vuotislahja itselleni. En halunnut olla laihempi tai timmempi vaan olla oikeasti teräskunnossa. Tosiasia on, että kun lapseni ovat kymmenen, minä olen viisikymppinen. Minun täytyy jaksaa skimbata ja juosta heidän kanssaan.

Kuusiluoma arvelee, että vuorotteluvapaan aikana hänen arjen ympyrät ovat käyneet pieneksi. 

- Taaborilla näyttelevä Kokanderin Jenni sanoi, että mitä ei Cittarista saa sitä ei ihminen tarvitse. Niinhän se pienten lasten kanssa menee. Haen niille ruuat kaupasta, mutta en vaikka muista milloin viimeksi olisin käynyt Helsingin keskustassa.

- Kaikki iltamenot ovat jääneet. Minulla on lauantai-iltaisin uintitreenit ja sunnuntaisin juoksutreenit. Tuijotan iltaisin lähinnä Australian MasterChefiä. Viini toki maistuu yhä, mutta uni tulee lasillisen jälkeen, Kuusiluoma kertoi tänään Naisten Kympin hemmotteluillassa Club Le Royssa.

Naisten Kymppi järjestetään tänä vuonna 28.-29.5.

Kommentoi »