Toyotan uutuushybridi Yaris Cross sai hinnat - näin paljon kalliimpi kuin perus-Yaris
Autot ja liikenne
Toyotan uutuushybridi Yaris Cross sai hinnat - näin paljon kalliimpi kuin perus-Yaris
Myöhemmin syksyllä Suomeen saapuva uusi kompakti katumaasturi Toyota Yaris Cross on päässyt ennakkomyyntivaiheeseen hintojen julkistuksen myötä. Auton lähtöhinta on 25 607 euroa.
4Kommenttia
Julkaistu 9.4.2021
Tuulilasi

”Normaalin” Yariksen lähtöhinta on 21 487 euroa. Kaikkein varustelluin nelivetoinen Yaris Cross kustantaa 36 760 euroa.

Auto on aina varustettu 1.5-litraiseen polttomoottoriin perustuvalla hybridivoimalinjalla. Kulutus- ja päästötiedot vahvistuvat lopullisella tyyppihyväksynnällä. Alustavat arvot ovat mallista riippuen (WLTP yhdistetty) 4,6 - 5,2 l/100 km ja 103 - 114 g/km. Mallistossa on sekä etuvetoisia että AWD-i -nelivetojärjestelmällä varustettuja malleja ja yhteensä viisi (5) eri varustetasoa: Active, Intense, Style, Premium sekä Premiere Edition.

Active-varustetasosta vakiona löytyvät mm. täysi Toyota Safety Sense 2.5 -turvavarustelu useine aktiivisine turvajärjestelmineen, mediakeskus 8”-tuumaisella kosketusnäytöllä, peruutuskamera ja älypuhelimen integrointiominaisuudet. Intense lisää varusteluun kaksivärisyyden mustalla katolla, 17” kevytmetallivanteet, LED-ajovalot ja kattokaiteet.

Style tuo autoon mm. 18” kevytmetallivanteet, kaksialueisen automaatti-ilmastoinnin, HUD-tuulilasinäytön sekä mukautuvat AHS-kaukovalot. Premium sekä ensimmäisen vuoden ajan tarjolla oleva Premiere Edition ovat aina nelivetoisia, ja niiden varustelu kattaa likimain kaiken mahdollisen.

Mallista riippuen tarjolle tulee myös Toyotan uusin multimediajärjestelmä, Toyota Smart Connect. Sen ominaisuuksiin kuuluvat mm. älypuhelimien langaton integroitavuus, 9” HD-kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi neljän (4) vuoden käyttölisenssillä sekä OTA-päivitykset.

Esittelyautot saapuvat Toyota-jälleenmyyjille lokakuussa. Ensimmäiset asiakastoimitukset Toyota Yaris Cross -mallille tapahtuvat marras- joulukuun aikana.

4 kommenttia