Tuulilasi

Toyota myllää mallistoaan – 31 uutuutta seuraavan kolmen vuoden aikana

Toyota myllää mallistoaan – 31 uutuutta seuraavan kolmen vuoden aikana
Toyota painaa kaasua mallistonsa uudistamisen suhteen. Seuraavan 36 kuukauden aikana tulossa on peräti 31 kokonaan uutta tai uudistettua automallia.

”Tämä on meille iso ponnistus, vaikka osa malleista saa vain pienen kasvojenkohotuksen. Uusia crossovereita ja pick upeja on tulossa”, vahvisti Toyotan Yhdysvaltain varajohtaja Bob Carter Automotive Newsille.

Uusiin versioihin tulevat kuulumaan ainakin nelivetoiset Avalonin ja Camryn sedanit, RAV4 Prime lataushybridi, uudelleensuunniteltu Highlander crossover ja Lexus LC avomalli. Automotive Newsin mukaan Tacomasta ja Tundra-pick upista olisi tulossa kokonaan uudet versiot. Tosin kolme vuotta on melko pitkä aika ja suunnitelmat saattavat muuttua matkan varrella mallien osalta.

”En voi vielä vahvistaa mallikohtaisesti mitään, mutta voitte odottaa kymmentä täysin uutta mallia. Jo ensi vuoden aikana näemme jotakin uutta, sen voin luvata. Niin Toyota kuin Lexuskin saattavat tulla osaksi segmenttejä, missä niiden autoja ei ole nyt nähty”, Carter sanoi.

Julkaistu: 6.12.2019
6 kommenttia