Tuulilasi

Toyota esittelee uuden Auriksen - tiiserikuva julkiToyota esittelee uuden Auriksen - tiiserikuva julki

Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä, joka on järjestyksessään jo 88:s, nähdään täysin uusi kolmannen sukupolven Auris. Mallin olennaisimmat elementit liittyvät vahvasti niin kasvaviin ulkomittoihin, liikkuvuutta korostavaan muotoiluun kuin laajentuvaan moottorivalikoimaankin.
Kuvat Toyota

Uusi 2.0-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva hybridijärjestelmä merkitsee uuden aikakauden alkua Toyotan hybrideille. Tämä aikakausi tuo tullessaan perinteisten hybridijärjestelmien rinnalle dynaamisuutta ja urheilullisuutta korostavan vaihtoehdon.

Uudistunut A-segmentin malli Aygo saa myös ensi-iltansa Genevessä. Se on muotoiltu kokonaan uudelleen. Myös ajo-ominaisuuksia on kehitetty entisestään.

Toyotan halu liikkumispalveluiden kehittämiseen perinteisten ratkaisujen ulkopuolelle näkyy voimakkaasti ”Liikkuvuutta kaikille” –vision alla. Tähän kuuluvat niin erilaiset sähköiset liikkumisvälineet, polttokennotekniikka, autonominen liikkuminen, tekoäly ja näiden edellä mainittujen hyödyntäminen päivittäisessä elämässä.

Concept-i -sarjan sähkökulkuneuvot ottavat kaiken hyödyn irti, mitä tekoäly ja autonominen liikkuminen voivat tarjota. Sarjaan kuuluu kolme kulkuneuvoa, joista jokainen on suunniteltu täyttämään hyvinkin erilaisten liikkumistarpeiden ja –ympäristöjen asettamat haasteet.

Toyota Fine-Comfort Ride -konsepti näyttää suuntaviivoja polttokennotekniikan, ison henkilöauton sekä erittäin muuntautumiskykyisen sisätilaratkaisun yhdistämiselle upeaksi kokonaisuudeksi.

Viimeisenä, muttei missään tapauksessa vähäisimpänä, Toyota esittelee uuden urheiluauton konseptimallin. Konsepti on merkki sitoutumisesta tuoda tarjolle Toyotan kenties ikonisin ja tunnetuin urheiluauto.

Julkaistu: 26.2.2018