Tuulilasi

Toyota Camry tekee paluun Euroopan markkinoille – Suomeen ensi vuonna

1

Toyota esittelee 14 vuoden poissaolon jälkeen Camryn läntisen Euroopan markkinoille voidakseen tarjota asiakkailleen täysin uuden mallin D/E-segmentissä.
Kuvat Toyota

Uusi Camry on varustettu neljännen sukupolven itselataavalla hybriditekniikalla ja laajentaa siten Toyotan Euroopan malliston hybridimallien lukumäärän kahdeksaan. Uusi 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva hybriditekniikka yhdistää polttoainetaloudellisuuden, pienet päästöt sekä jouhean tehon.

Täysin uusi, kahdeksannen sukupolven Camry on saumatonta jatkumoa mallisarjalle, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1982. Mallia on myyty maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa yli 19 miljoonaa kappaletta. Yli 700 000 kappaleen vuosimyynnillä Camry on pysynyt jo pitkään maailman myydyimpänä D/E-segmentin autona.

Camry on TNGA-alustarakenteen uusin esiintyminen ja ensiesiintyminen tässä kokoluokassa. TNGA tarjoaa tässä mallissa, kuten muissakin samaa filosofiaa hyödyntävissä malleissa tarkkuutta ajamiseen samalla kun se mahdollistaa väljät sisätilat ja käyttäjäystävällisen teknologian käytön kaikissa varusteissa.

Uusi Camry rakentuu sekä voimakkaiden perinteiden että täysin uusien linjojen varaan. Uusi ulko- ja sisädesign, ajomukavuus, kehittynyt voimalinja ja korkea varustelutaso tekevät uudesta Camry-mallista erityisesti eurooppalaiseen makuun soveltuvan kokemuksen.

Elegantti kattolinja tuo ulkoasuun näyttävyyttä samalla kun se takaa hyvät pääntilat. Kompaktisti mitoitetut ikkunalinjat aikaansaavat urheilullisen vaikutelman. Kuljettajakeskeinen ergonomia tarjoaa mukavan ajoasennon kuljettajalle sekä erinomaiset tilat matkustajille.

Täysin uusi Toyota Camry Hybrid saapuu läntiseen Eurooppaan vuoden 2019 alussa.

Julkaistu: 21.6.2018