Tommi Evilä vaimostaan: ”Meillä natsaa älyttömän hyvin!”
Puheenaiheet
Tommi Evilä vaimostaan: ”Meillä natsaa älyttömän hyvin!”
Pituushyppääjä Tommi Evilän ja Asta-vaimon elämä on mullistunut viimeisen vuoden aikana.
9.10.2015
 |
Apu

Entinen pituushyppääjä Tommi Evilä ja hänen vaimonsa Asta jättivät vuoden ikäisen Reko-poikansa hoitoon ja saapuivat kahdestaan Helsinkiin sporttiravintolan avajaisiin. Pikkulapsiarkea Tampereella viettävän pari haluaa ottaa säännöllisesti aikaa myös toisilleen.  

– Lapsi on mahtava juttu, mutta olemme olleet niin pitkään kahdestaan, että on tärkeää, että otamme jatkossakin lyhyitä kahdenkeskisiä hetkiä. Käymme muutaman kerran viikossa kahdestaan syömässä, kaupassa tai ulkoilemassa. Olisi ihana päästä myös kahdestaan reissuun, mutta toistaiseksi se on vielä aika vaikea järjestää, Asta kertoi.

– Irtiottomme ovat sellaista arjen luksusta. Meidän ei tarvitse vetää mitään kuuden ruokalajin illallista, vaan riittää, että käymme vaikka syömässä tortillat jossain. Yötä emme ole kuitenkaan vielä erossa pojasta, vaan tänäänkin palaamme vielä takaisin Tampereelle, Tommi jatkoi O’Learys Bakers –sporttiravintolan kutsuvierasavajaisissa.

Reilu vuosi sitten avioitunut pari on ollut yhdessä jo reilun kymmenen vuoden ajan. Tommin mukaan kaikki lähtee hyvästä kemiasta, mutta suhdetta täytyy myös muistaa huoltaa.

– Meillä vaan natsaa älyttömän hyvin! Mitään ei saa kuitenkaan pitää itsestäänselvyytenä. Toista täytyy muistuttaa säännöllisesti, että hän on se juttu.

Pariskunta myöntää, että Reko-poika on mullistanut täysin heidän elämänsä. He voisivat kuvitella myös hankkivansa lisää lapsia tulevaisuudessa.

– Lapsi muuttaa elämän täysin, mutta se on ihanaa. Kotona on mennyt kaikki hyvin, ja terveyttä on riittänyt. Nautimme nyt tästä elämänvaiheesta täysillä.

– Ei meillä ole mitään esteitä, etteikö lisääkin lapsia voisi tulla. Katsotaan, mitä käy– eihän sitä koskaan tiedä, onko se edes mahdollista, Tommi pohdiskeli.

Kommentoi »