Toista lastaan odottava Sari Multala: ”Luvassa tiukka kevät”
Puheenaiheet
Toista lastaan odottava Sari Multala: ”Luvassa tiukka kevät”
Kansanedustaja Sari Multala kertoo voineensa raskausaikanaan hyvin.
Julkaistu 3.2.2016
Apu

Entinen kilpatason purjehtija ja nykyinen kansanedustaja Sari Multala saapui Valtiopäivien avajaisten iltatilaisuuteen kokomustassa asussa, joka paljasti hänen jo selvästi pyöristyneen vauvavatsansa. Sarin ja hänen miehensä Perttu Vänttisen perhe kasvaa loppukeväästä toisella lapsella, mutta Sari ei ole antanut odotuksen hidastaa vauhtiaan.

– Enköhän tee töitä ainakin seuraavaan istuntotaukoon asti – vaikka totta kai se riippuu paljon voinnistanikin. Luvassa on aika tiukka kevät töiden puolesta. Toistaiseksi olen voinut kuitenkin hyvin, Sari kertoi.

Seuraavaa istuntotaukoa vietetään eduskunnassa pääsiäispyhinä. 

Pariskunnalla on entuudestaan vähän reilu 2-vuotias tytär. Sari aavistelee, että toisen lapsen syntymä tuo lisää vilskettä ja vipinää perheeseen.

– Tietysti tilanne muuttuu, kun kotona on yhden sijaan kaksi lasta, jotka vaativat hoitoa. Esikoisemmekin odottaa jo varmasti vauvan syntymistä, vaikka tuskin vielä ymmärräkään, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Sari ei vielä tiedä, kuinka pitkään hän viipyy äitiyslomalla. Jossain vaiheessa myös Pertun on tarkoitus jäädä vanhempainvapaalle.

– Tässä työssä on se hyvä puoli, että voin käydä vanhempainvapaallakin istunnoissa, jos siltä tuntuu. Mies jäänee ehkä siinä vaiheessa kotiin, kun minun vapaani päättyy. Nuorimmainen on silloin vielä niin pieni, että yritämme venyttää hänen hoitoon viemistään mahdollisimman pitkälle, Sari suunnitteli. 

Kommentoi »