Toisen lapsensa saanut Vappu Pimiä: ”Treffit miehen kanssa harvinaista herkkua”
Puheenaiheet
Toisen lapsensa saanut Vappu Pimiä: ”Treffit miehen kanssa harvinaista herkkua”
Juontaja Vappu Pimiä tekee äitiyslomansa ohessa osa-aikaisesti töitä. – Välillä nuorimmainen kulkee mukana kuvauksissa.
4.9.2015
 |
Apu

Kesäkuussa toisen lapsensa saaneen juontaja Vappu Pimiän elämä on täyttynyt viime aikoina vauva-arjen pyörittämisestä. Siksi juontaja iloitsikin päästessään viettämään parisuhdeaikaa puolisonsa Teemu Huhtasen kanssa Kätilö-elokuvan ensi-iltaan.

– Pääsimme tänään mieheni kanssa kaksistaan treffeille, mikä on nykyään harvinaista herkkua. Meillä on lastenhoitaja kotona, joten voimme olla muutaman tunnin poissa, Vappu iloitsi keskiviikkona Kätilön kutsuvierasensi-illassa Finlandia-talossa Helsingissä. 

Vapun mukaan kaikki on sujunut hyvin Selma-vauvan kanssa, ja elämä kotona pyörii sujuvasti ja rutinoituneesti. Toisaalta kahden lapsen hoitamisessa on myös haastetta. Selman lisäksi pariskunnalla on ennestään 2,5-vuotias Viola-tytär.

– Ne, ketkä sanovat, että kahdessa lapsessa on tuplasti ja vähän enemmänkin töitä kuin yhdessä, ovat täysin oikeassa. Vauva-arkihan on kamalan helppoa, mutta siinä samassa pitää katsoa myös uhmaikäistä. En halua silti valittaa, sillä lasten kanssa on myös ihan mahtavaa.

Tarmokas juontaja ei ole malttanut levätä pitkään laakereillaan synnytyksen jälkeen, vaan on jo palannut takaisin kuntosaliharrastuksensa ja töidensä pariin. Hän sai juuri purkitettua syyskuussa alkavan kokkisarjansa Kädettömät kokit. Ohjelmassa Vappu ja huippukokki Kari Aihinen luotsaavat amatöörikokeista koostuvia tiimejään, jotka kilpailevat toisiaan vastaan.  

– Ohjelma tehtiin aika tiukalla aikataululla, ja välillä nuorimmaisenikin kulki kuvauksissa mukana. Pääasiassa olen kuitenkin työskennellyt kotoa käsin, mikä on sopinut minulle hyvin. Ohjelman lisäksi viimeistelen parhaillaan uutta ruokakirjaani, joka lähtee pian painoon, Vappu jutteli.

Kommentoi »