Tuulilasi

Teslan Semistä Budweiserin olutrekka

Teslan Semistä Budweiserin olutrekka
Yhä useammat yritykset ovat tilanneet Teslan sähkörekkaa Semiä. Niin myös Budweiser-olutta valmistava Anheuser-Busch-panimo.
Kuvat
Julkaistu: 7.12.2017

Yhtiö kertoi tilanneensa ennakkoon 40 sähkörekkaa Teslalta. Panimo haluaa pienentää hiilijalanjälkeään 30 prosenttia vuoteen 2025 mennessä.

”Me pyrimme koko ajan etsimään uusia tapoja tehdä tuotantoketjustamme yhä paremman, innovatiivisemman ja tehokkaamman. Teslan rekat auttavat meitä saavuttamaan nämä tavoitteet sekä lisäämään liikenneturvallisuutta ja päästöjen vähenemistä”, kertoo Anheuser-Buschin logistiikkajohtaja James Sembrot.

”En malta odottaa, että näemme nämä rekat työssään. On hienoa näyttää vihreämpää tietä tälle teollisuudenalalle yhden maailman innovatiivisimman yrityksen kanssa.”

Panimon tilaus on yksi Teslan suurimmista, mutta jo kymmenet yritykset ovat tilanneet Semiä sen jälkeen, kun se marraskuussa julkistettiin. Alun perin rekan varausmaksu oli 5000 dollaria, mutta Tesla on nostanut sen 20 000 dollariin. Semiä aletaan tuottaa näillä näkymin vuonna 2019.

Kommentoi »