Tuulilasi

Teslan Model S syttyi itsekseen tuleen ajon aikana

2

Teslan Model S:n omistaja väittää, että hänen autonsa syttyi Los Angelesissa palamaan ilman mitään syytä kesken ajon. Tesla on kertonut tutkivansa tapauksen.
Teksti Tuulilasin toimitus
Kuvat Tesla

Oletettavasti palo lähti akustosta. Omistajan mukaan tulipalo tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun mies oli ajamassa täysin normaalisti liikenteen seassa.

Onnettomuudesta raportoi Teslalle twitterin kautta näyttelijä Mary McCormack, jonka aviomiehen autosta oli kyse.

Hän laittoi päivitykseen myös videon palavasta autosta.

”Näin kävi miehelleni ja hänen autolleen tänään. Ei mitään kolaria, se tuli kuin tyhjästä keskellä Santa Monica Bulevardia. Kiitos ystävälliselle pariskunnalle, joka huitoi hänelle ja neuvoi pysähtymään heti. Luojan kiitos kolme pientä tytärtämme eivät olleet autossa hänen kanssaan”, McCormack kirjoitti.

Electrek-sivusto otti yhteyttä Teslaan ja kysyi kommenttia asiasta.

”Tarjoamme apumme paikallisille viranomaisille ja tutkimme asiaa. Olemme iloisia, että asiakkaamme on turvassa”, Teslan puhehenkilö kertoi.

Pari vuotta sitten palavat Teslan autot olivat uutisissa usein, kun niitä tapahtui melko lyhyen ajan sisään. Teslan mukaan heidän sähköautonsa kuitenkin syttyvät palamaan kymmenen kertaa vähemmän todennäköisesti kuin polttomoottoriautot.

Nyt Teslojen palot ovat jälleen tapetilla, kun sellaisia on viime aikoina tapahtunut erilaisissa kolareissa. Tässä tapauksessa erotuksena on se, että palo syttyi itsekseen ilman onnettomuutta.

Julkaistu: 18.6.2018